Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, először Seraph lökte ki, de akkor sem így paszírozom vissza
Na mindegy, nem is olyan fontos már, de talán kezdőbbeknek jó tapasztalat a jövőre nézve, hogy mit nem csinálunk, és mikor állunk bosszút a másikon, illetve hogyan jövünk vissza a fűről. Én például Speed(R)-ről láttam azt először, hogyha az első kanyarban kirakják a fűre, nem jön vissza, nem az íven viszi végig a kanyart! Miért is? Ezért! És sokan így csinálják.Egyébként valóban ütős balhé volt, hatalmasat szálltam, utána 2 kör alatt végig penalty, és természetesen utolsó hely dukált

Ezt nem is értem miért nem lehet azt megkalapálni, hogy nem a vétlen kapja a penalty-t, az elkövető(k) ebben az esetben semmit nem kaptak, mentek tovább mintha mise történt volna! ti szoktatok emailt írni a késítőknek, ezt az apróságot mellétehetnétek

Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer Egér RGB!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Na mindegy, nem is olyan fontos már, de talán kezdőbbeknek jó tapasztalat a jövőre nézve, hogy mit nem csinálunk, és mikor állunk bosszút a másikon, illetve hogyan jövünk vissza a fűről. Én például Speed(R)-ről láttam azt először, hogyha az első kanyarban kirakják a fűre, nem jön vissza, nem az íven viszi végig a kanyart! Miért is? Ezért! És sokan így csinálják.