Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxFecky
csendes tag
Sziasztok!
Milyen új divat van a PT-ben amiről nem tudok? Bemegyek egy szobába és szó nélkül kivágnak. Nem tudom miért. Reggel 3x egymás után így történt velem. Pedig mindig csak olyan class-os szobába mentem amivel én is vagyok. Nem fullos az autóm sem és nincs trunkom sosem. Először CTF-ben vágtak ki a wrc-sek, majd két 5-ös arcade versenyről (reggel sajna csak ezek vannak, meg sim-ben drift, amit nem szeretek). Én még sosem csináltam olyat, hogy valakit kirúgjak csak azért mert félek tőle, vagy mi. Igazából nagy marhaságot kell csináljon ahhoz, hogy kirúgjam, ill. közlöm vele miért is volt. Nem igazán értem. Ja! És mindig köszönök, mikor belépek valahova, ők még erre sem voltak hajlandóak, nemhogy elmondják mi bajuk van velem. Egyébként mindhárom szobában olyanok voltak, akik ellen még nem is igen versenyeztem. Nem vagyok agresszív a játékban, ha meglökök valakit véletlen, sűrű elnézéskérések között elengedem. Na mind1, lehet csak az a baj, hogy magyar vagyok (OBHUN
). Na további szép napot!Üdv. Max!
Új hozzászólás Aktív témák

- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- FOTÓS beárazás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BMW topik
- Milyen autót vegyek?
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos autók - motorok
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H / 14C 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Na további szép napot!