Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaxFecky

csendes tag

Sziasztok!

Milyen új divat van a PT-ben amiről nem tudok? Bemegyek egy szobába és szó nélkül kivágnak. Nem tudom miért. Reggel 3x egymás után így történt velem. Pedig mindig csak olyan class-os szobába mentem amivel én is vagyok. Nem fullos az autóm sem és nincs trunkom sosem. Először CTF-ben vágtak ki a wrc-sek, majd két 5-ös arcade versenyről (reggel sajna csak ezek vannak, meg sim-ben drift, amit nem szeretek). Én még sosem csináltam olyat, hogy valakit kirúgjak csak azért mert félek tőle, vagy mi. Igazából nagy marhaságot kell csináljon ahhoz, hogy kirúgjam, ill. közlöm vele miért is volt. Nem igazán értem. Ja! És mindig köszönök, mikor belépek valahova, ők még erre sem voltak hajlandóak, nemhogy elmondják mi bajuk van velem. Egyébként mindhárom szobában olyanok voltak, akik ellen még nem is igen versenyeztem. Nem vagyok agresszív a játékban, ha meglökök valakit véletlen, sűrű elnézéskérések között elengedem. Na mind1, lehet csak az a baj, hogy magyar vagyok (OBHUN :Y ). Na további szép napot!

Üdv. Max!

Új hozzászólás Aktív témák