Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Raspberry Pi
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxFecky
csendes tag
Sziasztok!
Milyen új divat van a PT-ben amiről nem tudok? Bemegyek egy szobába és szó nélkül kivágnak. Nem tudom miért. Reggel 3x egymás után így történt velem. Pedig mindig csak olyan class-os szobába mentem amivel én is vagyok. Nem fullos az autóm sem és nincs trunkom sosem. Először CTF-ben vágtak ki a wrc-sek, majd két 5-ös arcade versenyről (reggel sajna csak ezek vannak, meg sim-ben drift, amit nem szeretek). Én még sosem csináltam olyat, hogy valakit kirúgjak csak azért mert félek tőle, vagy mi. Igazából nagy marhaságot kell csináljon ahhoz, hogy kirúgjam, ill. közlöm vele miért is volt. Nem igazán értem. Ja! És mindig köszönök, mikor belépek valahova, ők még erre sem voltak hajlandóak, nemhogy elmondják mi bajuk van velem. Egyébként mindhárom szobában olyanok voltak, akik ellen még nem is igen versenyeztem. Nem vagyok agresszív a játékban, ha meglökök valakit véletlen, sűrű elnézéskérések között elengedem. Na mind1, lehet csak az a baj, hogy magyar vagyok (OBHUN
). Na további szép napot!Üdv. Max!
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Witcher topik
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- eBay
- További aktív témák...
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Na további szép napot!