Hirdetés
- OLED TV topic
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Dell notebook topic
- Csak el ne fújja a szél az Akko új egereit
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Hát kb az egyetlen élvezetes/normális fejlődési módot ölték meg. Milyeneket lehetett funolni expós farmolások alatt. Megnézném, hogy te milyen happy vagy mondjuk 8 óra fánk után. De ezt már megszoktam tőled, hogy a nyilvánvalóan szart is véded a PT-ben.
Ezzel elérik, hogy egy újabb játékmód fog kihalni a challange és a drag után. Gondolom azt akarták, hogy többen menjenek VS-ben, de könyörgöm eddig is úgy volt, hogy kb. annyian voltak expóban, mint vs-ben! Hát most drasztikusan eltolódik a mérleg nyelve. Na de nem úgy, ahogy az aeria várja, hogy kétszer annyian lesznek majd vs-ben, hanem eltűnnek a kombósok (90%-uk) és kihal az explorer, de ettől kurvára nem fognak többen játszani a mocskos bugos fosukkal. (ha megint valaki azzal jön, hogy ez egy ingyenes [ja persze, lásd web item mall, mystery box] játék, ezért minden megengedett a kiadó részéről, azt egy virtuális gyomorütésben részesítem)
Új hozzászólás Aktív témák

- ZBook Firefly 16 G11 16" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó iMac Pro (2017) 27 CTO 8-core Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD-Magic Keyboard+M.Mouse 2+M.Trackpad
- Lenovo ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8750H P1000 16GB 500GB NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest