Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Bazzzs
üzenetére
Kedves Mindenki...
Jómagam októbertől-januárig CSAK explorereztem...Nem a két szép szememért vagyok mindjárt lvl 43..és nem a hihetetlen mennyiségű versenyeim miatt... Szaráig szedtem magam.. Megvettem mindent, mindenre mindent
CSAK így megy ezek után!Akik klánban vannak, azoknak "könnyű", beszéljetek össze, és nyomjatok "családi" explorert.. VAGY, ha a vasatok bírja, nyomjátok magatokban.. 3-4 acc elmegy mindenkinek a gépén (el kéne) az enyém 6 fölött behal
, de az 5-öt azt stabilan bírja..
Szerintem ez maradt mindenkinek, aki tovább szeretne jutni.. "ingyé" vannak az explorer hack pack-ek 2-t be a csomagtartóba, azátn hagy szaladjon!
30-60 ezret össze lehet lopni körönként.. hétvégi rush+csaj+popper (tudom AP-s cuccok..) de így 300ezer/kör minimum.. és ha 1 nap lenyomsz 4-5 ilyen kört.. az azért mindjárt lvl 40.. és a fölött..
Jobb tanácsom, 5letem nincs..
Aki még nagyon új, vagy fogalma sincs mi az a családi..az tudja meg hamar, amíg a kibebaszott aeria ezt is ki nem golyózza..
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD 7500F Tray 2028 novemberig garanciával
- DJI NEO drón 3 akkumulátorral +tok +ND szűrők
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de az 5-öt azt stabilan bírja..