Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Asztrofotózás
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Speed®
üzenetére
[OFF]Speed(R), nem kell mindenkit "megtérítened", aki gépet akar venni (tudom, csak segíteni akarsz). Ha ő MSI-t akar, hát had vegyen MSI-t (nekem is az van
). Nem mindenki hardkór tuningos szemüveggel a szeme előtt vesz gépet. Ha meg van pánze rá, miért ne venne pl. 700-as tápot? Később még hasznát veheti. Még a legelső konfigján látszódott, hogy a jövőre is gondol. Szerintem PaJa nem csak egy 2008 végi aktuális ár/érték arány konfigot akar. Meg hiába bármely PH-s teszt megmutatja, hogy egy brutál konfig sem fogyaszt 400W-nál többet, azért én egy HD4870 mellé biztos nem tennék be egy 450-es tápot, legyen akármilyen hiper-szuper. És mi van, ha később egy HD5870X2 ugrik bele? Hmmm? Ezért mondom. PaJa a jövőre is gondolt a gépösszeállításnál, te meg egy aktuális, jó ár/érték arányú gémer konfigot ajánlasz neki. Ha van rá pénze, hát vegye meg a jobb/drágább/nagyobb teljesítményű hardvereket, később még profitálhat belőle. Egy egyéni, szubjektív vélemény.OCZ tuning mem. 22 ezerért. És még te mondod, hogy ne dobjon ki egy csomó pénzt az ablakon, amikor 2x2GB Geil Ultra 13k.
Miért is szívna az MSI-vel? Jah mert csak 450-es FSB-t lehet vele elérni és nem 530-at?
Mindenhol csak ezt a VX450-et látom, más jobb/nagyobb teljesítményű táp is létezik, nem csak ez.
A kormányról meg annyit, ha megtehetném én is vennék egy G25-öt[/OFF]
Új hozzászólás Aktív témák

- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Asztalos klub
- Xbox Series X|S
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 27% 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- T15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- S21 Dobozában
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- ThinkPad T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Nem mindenki hardkór tuningos szemüveggel a szeme előtt vesz gépet. Ha meg van pánze rá, miért ne venne pl. 700-as tápot? Később még hasznát veheti. Még a legelső konfigján látszódott, hogy a jövőre is gondol. Szerintem PaJa nem csak egy 2008 végi aktuális ár/érték arány konfigot akar. Meg hiába bármely PH-s teszt megmutatja, hogy egy brutál konfig sem fogyaszt 400W-nál többet, azért én egy HD4870 mellé biztos nem tennék be egy 450-es tápot, legyen akármilyen hiper-szuper. És mi van, ha később egy HD5870X2 ugrik bele? Hmmm? Ezért mondom. PaJa a jövőre is gondolt a gépösszeállításnál, te meg egy aktuális, jó ár/érték arányú gémer konfigot ajánlasz neki. Ha van rá pénze, hát vegye meg a jobb/drágább/nagyobb teljesítményű hardvereket, később még profitálhat belőle. Egy egyéni, szubjektív vélemény.