Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Speed®
üzenetére
[OFF]Speed(R), nem kell mindenkit "megtérítened", aki gépet akar venni (tudom, csak segíteni akarsz). Ha ő MSI-t akar, hát had vegyen MSI-t (nekem is az van
). Nem mindenki hardkór tuningos szemüveggel a szeme előtt vesz gépet. Ha meg van pánze rá, miért ne venne pl. 700-as tápot? Később még hasznát veheti. Még a legelső konfigján látszódott, hogy a jövőre is gondol. Szerintem PaJa nem csak egy 2008 végi aktuális ár/érték arány konfigot akar. Meg hiába bármely PH-s teszt megmutatja, hogy egy brutál konfig sem fogyaszt 400W-nál többet, azért én egy HD4870 mellé biztos nem tennék be egy 450-es tápot, legyen akármilyen hiper-szuper. És mi van, ha később egy HD5870X2 ugrik bele? Hmmm? Ezért mondom. PaJa a jövőre is gondolt a gépösszeállításnál, te meg egy aktuális, jó ár/érték arányú gémer konfigot ajánlasz neki. Ha van rá pénze, hát vegye meg a jobb/drágább/nagyobb teljesítményű hardvereket, később még profitálhat belőle. Egy egyéni, szubjektív vélemény.OCZ tuning mem. 22 ezerért. És még te mondod, hogy ne dobjon ki egy csomó pénzt az ablakon, amikor 2x2GB Geil Ultra 13k.
Miért is szívna az MSI-vel? Jah mert csak 450-es FSB-t lehet vele elérni és nem 530-at?
Mindenhol csak ezt a VX450-et látom, más jobb/nagyobb teljesítményű táp is létezik, nem csak ez.
A kormányról meg annyit, ha megtehetném én is vennék egy G25-öt[/OFF]
Új hozzászólás Aktív témák

- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
- ROG Strix G713RW 17.3" FHD IPS Ryzen 9 6900HX RTX 3070Ti 32GB 1TB NVMe gar
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 16 2.5K OLED Ultra 7 255HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070
- Asus RTX2080 Super Dual EVO 8GB
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Nem mindenki hardkór tuningos szemüveggel a szeme előtt vesz gépet. Ha meg van pánze rá, miért ne venne pl. 700-as tápot? Később még hasznát veheti. Még a legelső konfigján látszódott, hogy a jövőre is gondol. Szerintem PaJa nem csak egy 2008 végi aktuális ár/érték arány konfigot akar. Meg hiába bármely PH-s teszt megmutatja, hogy egy brutál konfig sem fogyaszt 400W-nál többet, azért én egy HD4870 mellé biztos nem tennék be egy 450-es tápot, legyen akármilyen hiper-szuper. És mi van, ha később egy HD5870X2 ugrik bele? Hmmm? Ezért mondom. PaJa a jövőre is gondolt a gépösszeállításnál, te meg egy aktuális, jó ár/érték arányú gémer konfigot ajánlasz neki. Ha van rá pénze, hát vegye meg a jobb/drágább/nagyobb teljesítményű hardvereket, később még profitálhat belőle. Egy egyéni, szubjektív vélemény.