Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Speed®

titán

válasz Ricco_hun #15475 üzenetére

Ricco..
    A fogyasztási jellemzők, nem hogy nőnének, folyamatosan csökkennek.
    Ennek ellenére egy olyan tápot ajánlottam a VX450 személyében, ami 12Von 400Wot tartósan ki tud szolgálni semmi probléma nélkül. Tudod mi kell 400W felvételéhez? Quad proci vízzel 4GHz körül, meg mellé mondjuk egy jóféle 4870X2. De amíg PaJa nem 500k felett szánna rá, addig ugye ezen dolgok kevésbé életszerűek és reálisan kell gondolkodni. A VX450 egy ilyen gondolat, erős, halk, "olcsó". Nyílván lehetne venni P&C 750Wt is, de mi a pélónak :F
    Az OCZ ReaperX 2x2G/1000 megéri az árát ha tartósan 1000\CL4 kell, E8400al a 9x400 a javasolt 24\7 értelmes fesszel, mellé jól jöhet ha nem csak 800\CL4 van. Nyílván összteljesítményben nem sok az eltérés, de feltűnt, hogy PaJa szereti a geekségeket, gondoltam ennyi áldozatot hozok érte.
    Ha a privát véleményem kéne leírnom, 2x2GB Kingmax 800\CL5 10 pénzért bőven elég lenne..de mellé nem is E8400at, hanem E5200at tennék, P43 lapba E4830al..na az lenne az aktuális ár\érték konfig. A P45ös lapok amit közül jelenleg megy a válogatás, a PCIe2.0 slotjukkal és a 8GB memótámogatásukkal, illetve a 45nmesekkel való kapcsolatuk okán szerintem eléggé a jövőnek szólnak.
    Ami az X48 lap és a VGA bővíthetőségét illeti, a CF\SLI halott ügy, ezt mindenki tudja aki kicsit is beleássa magát a témába. Mire gyenge egy kártya, nem az a megoldás, hogy még egyet veszünk belőle, hanem le kell váltani egy újabbra. Ami azonos költség mellett átlagban többet hoz mint a két régi és feleannyit fogyaszt..
    A G25 ügyében csak poénkodtam, bár tény, hogy én nem adnék ki ennyit érte, egy sima FFEx kormánnyal is remekül elvagyok, került vagy 10 rugóba :) Nyílván akinek igénye van a G25 által nyújtott extrákra, az pengessen szorgalmasan.

Node hanyagolom ezt a témát inkább, végülis vannak megfelelőbb topikok.

Új hozzászólás Aktív témák