Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Hmmm... köszi a választ
Egyre jobban a Stallion felé hajlok. Valahogy azt élvezetesebb vezetni... nekem legalább is (mozgékonyabb). Igazából azért kérdeztem meg itt, mert amennyit én játszok nem hiszem, hogy mostanság másik autót is vennék. Ezért ami leginkább számít az a játékélmény. Az számomra már eldőlt, hogy a Stallion-t élvezetesebb vezetni (mondjuk ez relatív), csak nem tudom melyik szinten mennyi verseny van? Ezt van aki kitapasztalta már? Mármint, ha pl a szoba "no restriction", akkor tele lesz level 6 meg 5 autókkal, vagy a 4-essel is el lehet szórakozni úgy, hogy nem kell szobákra vadászni? 
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyre jobban a Stallion felé hajlok. Valahogy azt élvezetesebb vezetni... nekem legalább is (mozgékonyabb). Igazából azért kérdeztem meg itt, mert amennyit én játszok nem hiszem, hogy mostanság másik autót is vennék. Ezért ami leginkább számít az a játékélmény. Az számomra már eldőlt, hogy a Stallion-t élvezetesebb vezetni (mondjuk ez relatív), csak nem tudom melyik szinten mennyi verseny van? Ezt van aki kitapasztalta már? Mármint, ha pl a szoba "no restriction", akkor tele lesz level 6 meg 5 autókkal, vagy a 4-essel is el lehet szórakozni úgy, hogy nem kell szobákra vadászni?