Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- CES 2026: nevet váltanak a gyorsabb WD SSD-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csige791
tag
Én most nem vágom hogy mivan itt. TA-t mondjuk nem értem mert igazábol végig padlon kell tolni körbe körbe azt annyi, én probáltam már minden külömböző módszert ,végig a sárga vonal mellet (ami ugye nem reális de mind1) semmi változás a köridőkben, probáltam tök szépen az íven menni semmi változás, probáltam az egyenesekben a fal mellet (nascarban ugye ott kisebb a légellenállás mert a falnál nincs szél, legalábbis nr 2003 ban) ugyanazok a köridők, probáltam végig a felezővonalon menni akkor is ugyan az. Tehát nemértem. És ezzel egyáltalán nem speedr-t támadom semmi ilyesmi szándék , csak kiváncsi vagyok a titokra mert én is szeretnék jobb köridőket menni.
Ha vaalami kanyargos pályán van ez az más mert ott nem az van hogy végig padlógáz hanem tényleg az emberen múlik.
Új hozzászólás Aktív témák

- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest