Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
csak en vagyok elszallva magamtol 3 nap jatek utan, vagy ta-ban tenyleg ennyi a lamer?
ha 3-nal tobb kocsi van, csak ugy van eselyem az elso fel kor vegig aszfalton torteno teljesitesere, ha utolso sorbol kezdek
de meg ekkor sem mondhatni, hogy megusztam, mert miutan megelozok valakit, 3:1 arannyal a visszaelozesnel (de lehet, mar elotte) belemjon ugy, hogy vagy a falon, vagya fuvon kotok kia masik kedvencem meg, hogy haladok kicsit lemaradva a tomegtol, elottem megprodul valaki (tobbnyire ketten-harman osszevesznek, de volt olyan is, hogy a srac egyedul hozta ossze a dolgot a fallal), kifordul elem korrigalasra nem hagyva lehetoseget es kapok egy drive thru penatly-t agressziv vezetesert
bonusznak egy kerdes: nem tudom, probalta-e valaki, de ki lehet huzni ta-n bp-vel 12 kort, vagy lerohadok a felenel? (anelkul a 9. vegen, a box bejaratanal kezdek lassulni, de ha felpakolgatnam 6-osba, akkor valoszinu ott sem lenne semmi gond)
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone-t használók OFF topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EAFC 26
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest