Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Creative997
üzenetére
szavazat leadva, 24-34 az allas
-
VladimirR
nagyúr
válasz
UnConnecteD
üzenetére
ugyanmar, most wanted? ;p
street rod (fentebb elirtam) - a valaha volt legjobb autos jatek '89-bol ('63-ban jatszodik) es a masodik resz '90-ol ('69-ben jatszodik)^^amugy onnan a nev, hogy eleinte az usa-ban jarmuvek tulajdoni lapja rozsaszinu papirra volt nyomva, s ez a pink slip (rozsaszin fecin) volt a tet
-
VladimirR
nagyúr
kosz a valaszokat, meg annyi kerdesem lenne, hogy csajokat, illetve xp/rp duplazot szoktak akcioban rp-ert is adni, vagy azok csak ap-ert kaphatoak?
meg egy hulye kerdes (aki jatszott street road-dal, az tudni fogja, mire gondolok): pink slip mod miert nincs? ^^
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Creative997
üzenetére
ezt leirnad magyarul is egy kezdo (en) kedveert?
addig megvan, hogy 8 jatekos, palya neve, de onnantol elveszek es csak a szamokat ertem, az osszefuggeseket nem -
VladimirR
nagyúr
csak en vagyok elszallva magamtol 3 nap jatek utan, vagy ta-ban tenyleg ennyi a lamer?
ha 3-nal tobb kocsi van, csak ugy van eselyem az elso fel kor vegig aszfalton torteno teljesitesere, ha utolso sorbol kezdek
de meg ekkor sem mondhatni, hogy megusztam, mert miutan megelozok valakit, 3:1 arannyal a visszaelozesnel (de lehet, mar elotte) belemjon ugy, hogy vagy a falon, vagya fuvon kotok kia masik kedvencem meg, hogy haladok kicsit lemaradva a tomegtol, elottem megprodul valaki (tobbnyire ketten-harman osszevesznek, de volt olyan is, hogy a srac egyedul hozta ossze a dolgot a fallal), kifordul elem korrigalasra nem hagyva lehetoseget es kapok egy drive thru penatly-t agressziv vezetesert
bonusznak egy kerdes: nem tudom, probalta-e valaki, de ki lehet huzni ta-n bp-vel 12 kort, vagy lerohadok a felenel? (anelkul a 9. vegen, a box bejaratanal kezdek lassulni, de ha felpakolgatnam 6-osba, akkor valoszinu ott sem lenne semmi gond)
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Shad0w
üzenetére
koszonom a gyors valasz(oka)t
amugy sikerult kibogarasznom, melyik melyik, szerencsere sorrendben irtad (bar az elejen a nemtom-nal megilyedtem, hogy ugyan melyikre vonatkozhat ^^)meg egy kerdesem lenne, hatha tudja valaki:
ta-ban rookie-val mik a realis koridok egyedul / draft nelkul, teli es ures tankkal, backpack cuccok nelkul?olvasgatva a topic-ot, 55-58 koruli idoket lattam, s nem tudom, en szorulok meg gyakorlasra, vagy esetleg valtozott valami, mert eddig nem birtam 1 perc ala menni (azt hiszem, a legjobbam epp hogy 1:01 alatt van
a masik, hogy backpack cuccok ernek-e valamit ta-ban (foleg a teljesitmenynovelok erdekelnenek, hogy szamitanak-e)?
elore is koszonom
-
VladimirR
nagyúr
lenne par noob kerdesem, ha nem gond:
- meg lehet talalni valahol a szinteket, s a hozzajuk szukseges xp kovetelmenyeket?
- mely szintek kozott kell licens-t szerezni?
- miert van, hogy egyes palyakon nevetsegesnek tuno rekordok vannak? (10-15mp helyenkent)
- mi az a pezsgonyitogatos moka, s mitol fugg, hogy elokerul-e a verseny vegen?
- ha elokerul, mi a teendo? (egyszer futottam bele, s nem igazan neztem a kiirast)
- ki lehet-e kapcsolni tartosan a chat ablakot, hogy verseny kozben ne ugralojon elo, mert par orult folyamatosan nyomkodta a hotkey-eket? (45 koros TA alatt szinte folyamatosan latszott)
- hogyan lehet verseny kozben chat-re irni? (eloszedni elo tudom, nekem alapbol Y, de gepelni nem sikerul)asszem egyelore ennyi
elore is koszonom -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
hi
legutobb meg beta kornyeken jatszottam a jatekkal, s akkor elofordult olyan (nem is ritkan), hogy annak, amit lattam, a lehetoi legkevesebb koze volt a valosaghoz, s minel tobb ido telt el, annal erosebb volt ez a jelenseg (30 koros thunder ally versenyen pl minden mas kocsit ugy lattam, hogy all, pedig a vegeredmeny alapjan csak egy-ket kocsi esett ki)
a kerdesem az lenne, hogy ilyesmi elofordul meg mostanaban is?valaszaitokat elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák

- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest