Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
Na szóval, Szabesz felvetette, hogy írjam ide az indokomat az új pálya favorizálásával kapcsolatban, hogy mindenki lássa milyen ez a pálya, és ne csak amiatt keseregjen, hogy nem tapad a kocsi.
Az a helyzet, hogy eléggé csúszkál a kocsi, hogy miért? Mert egy ideiglenes pályáról beszélünk és nem egy fix pályáról a'la Silverstone, Magny-Cours, Monza stb.
Én személy szerint kb. a 40. körömet tapostam le a pályán (az előzővel együtt!) és 1:16.8 az időm, ami V8 autóval TELJES MÉRTÉKBEN REÁLIS. A futam 20.-án lesz, addig mindenki be tudja lőni az autóját, hogy jól működjön, Monaco a nehézségéről híres, ha könnyű pályán akarunk menni akkor mehetünk valami NASCAR oválpályán is ott biztos nem lennének ilyen gondok. Szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy simezni szeretne Monacoban, VÉGRE reális körülmények közt (Török pályán 1:25 V8 autóval? LoL), vagy valami NFSU-ra vágyik. No offense, ez a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Whisky topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Óvodások homokozója
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR