- Analóg fényképezés
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Shrike7973
üzenetére
Hasonló dolgokon gondolkodom én is. C++t kedvelem, és nekem is abban van kis munkatapasztalatom, de én audio codec-ekkel foglalkoztam, meg Inteles library-kkel. Tényleg rengeteg C++ állás van, de akkora a különbség közöttük, hogy nem olyan sima az átjárás közöttük, mint más nyelveknél. Ha megtanulok modern Java frameworköket és toolokat profin használni, akkor azt hiszem jóval több állás közül választhatok később, mintha elmélyülnék a codecek világában. Valószínűleg te is így járnál a GUI fejlesztéssel. Elég megnézni ezt az álláshirdetést. Ha elmélyülsz az itt felsorolt területek egyikében, nem fogsz automatikusan érteni a többihez is, így ha álláskeresésre kerülne sor, vagy találsz ilyen területen betöltetlen állást, vagy nem. Azt a következtetést vontam le, hogy a C++ a nagyon vakmerő embereknek való, akik a mának élnek.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Analóg fényképezés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Szólánc.
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest