-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Hát a kettő közül mindenképp a proginf, azért az sokkal nívósabb. Bár ez nem azt jelenti, hogy aki proginfet végez, az jobb, mint aki mérnökinfót. Ebben a szakmában erősen meghatározza a képesítésed a saját szorgalmad, magyarul nem a suli fog jó programozóvá tenni, hanem saját magad, illetve az, hogy mennyit foglalkozol a témával, mennyit gyakorolsz.
Én úgy mentem infó szakra, hogy előtte szinte semmit nem programoztam, és nem is nagyon érdekelt az egész, de nem volt jobb ötletem. Azóta megszerettem, és szívesen csinálom. A matekot viszont nemhogy megszeretni nem sikerült, hanem ha lehet még jobban megútáltam
Ha jó szakember szeretnél lenni, akkor képezd magad folyamatosan suli mellett is, de ha csak a papírt nézzük, akkor egy programtervező diploma nívósabb mint egy mérnökinfós, bár ez elég straigtforward de azért leírom
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz cserélném amd-re
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest