-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
sziasztok!
nem tudom, mennyire leszek OFF (úgy láttam, hasonlóról volt már szó a topicban, ezért merészelem én is felhozni a témát)
jelenleg pótfelvételi előtt állok - nem akarom nagyon kifejteni, lényegében sok év után rávettem magam / meggyőztek, hogy csak kellene az a diploma - csupán nem vagyok biztos benne, mivel járnék jól, mire van napjainkban nagyobb kereslet infós berkekben.
- az egyik a mérnök infó lenne - hasonló ismereteim már vannak, ugyanis hálózattelepítő volnék. ebből adódóan inkább műszaki beállítottságú voltam mindig is (mások is ezt mondják rólam)
- a másik szak pedig a programtervező lenne. valamiért úgy érzem, hogy ha ki tudnám szenvedni magamból, azzal nagyobb lenne a "piaci értékem". viszont soha semmilyen programozási nyelvvel nem találkoztam korábban (ok, hazudok, mert középsuliban pascal-ban bohóckodtunk pár óra erejéig....)
így tehát nem tudom, volna e értelme - akár még gondolatban is - belefogni az egészbe. egyáltalán milyen nyelvet taníthatnak alapképzésen (levelezőn) és milyen erősségek kellenek ahhoz, hogy valaki az abszolut nulláról bele merjen fogni?sokat segítenétek, ha egy kicsit helyre tennétek pár gondolattal!

szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ASUS ROG Falchion Ace HFX Magnetic FR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest