-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbTamas77
aktív tag
Objektum-orientált részeket kicsit kibővítenéd, hogy pontosan melyik azok?
C++-nél "Tanuljuk meg a C++ programozási nyelvet 24 óra alatt" csak az alapokig olvastam el.
Azért tanulom a C++-t mert a legtöbb helyen úgy írták, hogy hasonlít a C++-re ezért úgy gondoltam, hogy alapnak jó lesz ez a könyv pawn tanulás szempontjából
Változók és állandók, Kifejezések és utasítások,Függvények,Vezérlési szerkezetek, ezeket vettem át eddig.
Angol tudomásom nagyon szerény, és mivel kezdő tanuló vagyok ilyen téren ezért szükségem van/volt egy viszonyítási alapra.Belenéztem a dokumentumba, de ahhoz az angol tudásom nagyon kevés.
Akkor ne is foglalkozzak a C++ többi fejezetével, mert felesleges mert nem építi tudásomat ott ahol használni szeretném?
Játékokat szeretnénk szkriptelni, pawnt legtöbben erre használják, csak találok egy pontos kiindulási alapot.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple asztali gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Steam Deck
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Háború Izraelben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő