Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
banán007
tag
Sziasztok!
Egy olyan honlapnak kezdtem neki, ami a PH! lapcsalád tagjait rendkívül "megsegítheti". Egy wysiwyg szerkesztőről van szó, ebben kérném 1-2 (max. 3) kolléga segítségét, akik velem együtt fejlesztenék ezt az oldalt.
Eddig csak magával az oldalsablonnal (dizájn, felépítés) foglalkoztam, ami elég szépen alakul. Azért kéne még +1, 2 ember, hogy megírják a program lelkét, motorját mivel a webes programozással most kezdtem el foglalkozni, ezért még nem nagyon tudok mit kezdeni vele. Fizetni nem tudok, de szerintem az egész PH!-s közösség meghálálná munkádat.
Bővebb infó ITT lesz elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest