Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Jim Tonic #6350 üzenetére
Akiket az elején említettél, szerintem csak simán tehetségesek, lehet, hogy nekik mindegy, melyik egyetemen végeztek volna, akkor is megvolt bennük a kellő szakmai érdeklődés és ügyesség ahhoz, hogy jól megtanulják a szakmát, és elhelyezkedjenek. Akik meg csalódást okoztak, azoknak lehet, hogy szintén mindegy, melyik egyetemen végeztek volna, így is-úgy is szarok lettek volna a szakmájukban.
Végül is az egyetem önmagában szerintem amúgy sem elég, arra viszont jó, hogy terelgessen, kipróbálhass és megtanulhass dolgokat, hogy aztán el tudd dönteni, mi az, ami tényleg érdekel, meg amiben jó akarsz lenni. Van olyan ismerősöm, aki BME mérnök infóra jár, egész jó eredményekkel zár jó sok tárgyat, de egyáltalán nem is érdekli az egész informatika, azért végzi el, mert jól fizető állást biztosít(hat), meg mert szülei annak idején nyomatták neki, hogy ez manapság jó szakma, ezt végezze el, ő meg belement. Na, őt nem irigylem, nem szeretnék a helyében lenni, amikor már elhelyezkedik; elég szar lehet úgy infósnak lenni, hogy nincs benned alapból egy szakmai érdeklődés.
Szóval a lényeg, hogy a papír önmagában még tényleg nagyon kevéske.=========
(#6348) Jim-Y :
"Mondjuk így, hogy már megvan a diplomám nem bántam meg, hogy ide jöttem és nem a BME-re."
Mármint milyen okból? Csak érdekel.Nálam egyébként érv a BME mellett a már említett sok labor és gyakorlati foglalkozás, FPGA-, meg mikrokontroller-programozást megnéztük alapjaiban, meg oszcilloszkóp buzerálása, egyszerűbb áramkörök építése, ilyesmik, amiket lehet, hogy aztán elfelejtesz, de legalább van valami homályos emléked róla, meg érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung 64GB (2x32) DDR5 4800Mhz CL40 UDIMM
- iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256gb
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium - Akkumulátor 92%
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest