Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Gaming notebook topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- VR topik
- Apple MacBook
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sztanozs
üzenetére
"A hátamon feláll a szőr pl az excel "magyarított" függvénynevein. Magyarul sosem találok meg semmit - ami angolul pedig készségszinten megy. Lehet, hogy magyarul nem tudok eléggé?"
Ja, az Excel magyarítása nagyon durva.
Ráadásul szerintem kifejezetten káros is, hogy a függvényneveket magyarítják, mert így az, aki egész jól vágja már az Exceles függvénykezelést az egyik nyelven, egyáltalán nem fogja tudni, mihez kezdjen a másik nyelvre fordított függvényekkel (pl. nem fogja megtalálni, amit akar, csak Guglizással, én is már szívtam ezzel). Sztem a súgó, a kezelőfelület, meg minden egyéb nyugodtan lehetne magyar, de a függvénynevek ne legyenek lefordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ráadásul szerintem kifejezetten káros is, hogy a függvényneveket magyarítják, mert így az, aki egész jól vágja már az Exceles függvénykezelést az egyik nyelven, egyáltalán nem fogja tudni, mihez kezdjen a másik nyelvre fordított függvényekkel (pl. nem fogja megtalálni, amit akar, csak Guglizással, én is már szívtam ezzel). Sztem a súgó, a kezelőfelület, meg minden egyéb nyugodtan lehetne magyar, de a függvénynevek ne legyenek lefordítva.