Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Melyik tápegységet vegyem?
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jester01
üzenetére
Mármint, ha nem lesz kioptimalizálva.
Mintha látnád, hogy ki lesz-e. Vagy igen, vagy nem.Akkor miért is csökkented a sorok számát, ha nem lesz gyorsabb vagy legalább olvashatóbb.
Mert optimalizálok. Nem feltétlenül lesz gyorsabb, de azzal indulok neki. És mint írtam, a kevesebb utasítás gyorsabb.Én szoktam felvételiztetni És ha valaki bármit előad amit értelmesen meg tud indokolni akkor az nem kizáró tényező, sőt, előny.
Én is. De még mindig nem értem pl. a Te mondanivalód.Viszont az összes hétköznapi gyakorlatban előforduló fordító tudja ezt. Pszeudokód hatékonyságát meg amúgy is csak algoritmus szintjén nézzük.
Te esetleg. Akinél a teljesítmény számít, nem a funkció, az nem csak ezt nézi. A kódodból ítélve nem sebesség orientált vagy, hanem célszoftvert készítesz tesztelésre. Én vállalatirányítási rendszereket fejlesztek egy cégnél, ahol majdnem 20e ember dolgozik. Hadd ne mondjam, mennyit számít egy felesleges kör.double map_coefficient = Ze/(Ze+Z_airbox+Zt);
// Add a one second lag to manifold pressure changes
double dMAP = (TMAP - p_ram * map_coefficient) * dt;
TMAP -=dMAP;
Nem ettől lesz felesleges egy változó.
Az teljesen mást jelent. Pl. részeredmények tárolása. Nem mindegy, mennyi temp változóval tudsz átrámololni, kiszámolni, stb. Csinálsz húszat, és mindent tárolsz, vagy kettőt, és felülírod, ami nem kell már.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 14IML9 , Ultra 5 , 2.8K OLED 120HZ , 16GB DDR5 , 512GB SSD
- ÚJ Elgato Stream Deck Classic Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ!! Dell Latitude 5420 Prémium laptop i5-1145G7 / 16GB memória / 14" FULL HD IPS / SSD / Win11
- ÚJ Cooler Master CK721 (Hybrid) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Samsung Odyssey G7 32" Ívelt Gaming monitor 1440p - 240 Hz
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 1db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest