-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jester01
üzenetére
Mármint, ha nem lesz kioptimalizálva.
Mintha látnád, hogy ki lesz-e. Vagy igen, vagy nem.Akkor miért is csökkented a sorok számát, ha nem lesz gyorsabb vagy legalább olvashatóbb.
Mert optimalizálok. Nem feltétlenül lesz gyorsabb, de azzal indulok neki. És mint írtam, a kevesebb utasítás gyorsabb.Én szoktam felvételiztetni És ha valaki bármit előad amit értelmesen meg tud indokolni akkor az nem kizáró tényező, sőt, előny.
Én is. De még mindig nem értem pl. a Te mondanivalód.Viszont az összes hétköznapi gyakorlatban előforduló fordító tudja ezt. Pszeudokód hatékonyságát meg amúgy is csak algoritmus szintjén nézzük.
Te esetleg. Akinél a teljesítmény számít, nem a funkció, az nem csak ezt nézi. A kódodból ítélve nem sebesség orientált vagy, hanem célszoftvert készítesz tesztelésre. Én vállalatirányítási rendszereket fejlesztek egy cégnél, ahol majdnem 20e ember dolgozik. Hadd ne mondjam, mennyit számít egy felesleges kör.double map_coefficient = Ze/(Ze+Z_airbox+Zt);
// Add a one second lag to manifold pressure changes
double dMAP = (TMAP - p_ram * map_coefficient) * dt;
TMAP -=dMAP;
Nem ettől lesz felesleges egy változó.
Az teljesen mást jelent. Pl. részeredmények tárolása. Nem mindegy, mennyi temp változóval tudsz átrámololni, kiszámolni, stb. Csinálsz húszat, és mindent tárolsz, vagy kettőt, és felülírod, ami nem kell már.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Merevlemez felügyelet SMART (S.M.A.R.T.) segítségével - www.hdsentinel.com
- Nintendo Switch 2
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest