-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #5023 üzenetére
igen, en igyekszem mellozni az egeret, fejlesztesnel meg legfeljebb a futo programban kell hasznalnom, a szerkesztes alatt mindket csuklom oda van betonozva a billentyuzet ala
mar csak azert sem vagy nagy 'egeresz' mert 99%-ban notebookon dolgozom, es meg a MacBookPro abszolut profi es minosegu touchpadje is maceras es nagyon 'felreesik' a gepeles kozben
a vim meg pont ugy van kitalalva, hogy a leheto legkevesebb mozdulattal (tehat billentyuleutessel) tudj dolgozniregota tervezem hogy irok egy vimes logout-postot, csak mindig lusta voltam ra
viszont igazad van, igy szep lassacskan mar majdnem osszejott egy cikkre valo
nyugodtan kerdezzetek, szivesen nepszerusitem ezt a szerintem zsenialis es elkepesztoen hatekony editort
majd irok meg egy postot a kevesbe alapveto kepessegeirol is, mondjuk a foldingrol meg a fuggoleges blokkokrol meg nem artana irni par szot igy 'alapfokon', nemsokara meg osszedobok egy rovid postot ezekrolja, a makrozashoz meg egy nagyon hasznos feature: a makrot vegrehajtani ugye a @makronev paranccsal lehet, pl. @q, de a legutoljara vegrehajtott makrora van egy ugyes shortcut: @@
vagyis ha pl. a c makroba beraktam a kurzor aktualis pozicioja koruli XML tag kicommenteleset, es vegrehajtom, majd atmegyek egy masik tagbe amit szinten ki akarok commentelni, akkor nem csak a @c hanem a @@ parancsot is hasznalhatom, ami nem kell mondani hogy sokkal kezreallobb es gyorsabb
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asus ROG Strix GTX 1070 8GB // Újszerű
- AOC Q27G4XF QHD/180HZ/0,5MS/27
- ÚJ Cascade Bora 2.5kW és 3.4kW Klíma - Ne várja meg a 2026-os áremelkedést!
- ÚJ TCL Elite 2.6kW és 3.5kW Klíma - Ne várja meg a 2026-os áremelkedést!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB 4+4 8GB ram kártyafüggetlen +dual simes, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest