Hirdetés
- Plazma TV topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Nekem egy nagyon kezdő kérdésem lenne. Most 19 éves vagyok és autószerelőnek tanulok. Nem mondom, hogy nem szeretem, de nem érdekel annyira és nem is látok benne akkora lehetőségeket (így önmagában) hogy ezzel akarjak egész életemben foglalkozni.
Leginkább emellett a számítógép/programok/programozás érdekel. A programozásban sok kihívást látok, bár sajnos nem értek hozzá szinte semmit sem (php fusion stb. feltelepítése meg egyebek mennek, de az nem ezek nem nagy kunsztok), viszont úgy látom, hogy érdemes ezt tanulni, mert egész jól el lehet helyezkedni, és ha mégsem jön be, akkor sem vesztettem olyan sokat.
Nomármost a fő kérdésem, hogy milyen szisztémával, hogyan és mit kezdjek el tanulni, tudtok valami javaslatot mondani? Persze tudom, hogy abszolult biztos nincs ezekben a dolgokban, de attól még érdekelne a tanácsotok, véleményetek.
Az angolhoz konyítok valamelyest, de szeretnék belőle nyelvvizsgázni, és a matematikára is rá tudok gyúrni ha kell. Érdekelne, hogy feltétlen suliban vagy anélkül kezdjem-e el, vagy esetleg magánban face to face meg lehet-e ezt mástól tanulni?
Köszönöm a jótanácsotokat/segítségeteket előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- Router gondok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Plazma TV topic
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest