Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
hmm, azt hiszem, az elozo hsz-edben felreertettem valamit: most akkor ha masolod a user32.dll-t, akkor az egermozgatas is megy? ha igy van, akkor a hsz-em DirectInput-os resze nyilvan tokfoloslegesen van ott

nem hagyott nyugodni a dolog, keresgeltem.. talaltam neten egy listat a GG altal hook-olt API-krol.. ezek kozt ott van ugye a SendMessage es a PostMessage, de nincs koztuk a PostThreadMessage es a SendNotifyMessage.. elkepzelheto, hogy ez a ket API hasznalja a masik kettot, es akkor ugyanugy nem mukodnek, de egy probat meger szerintem..
PostThreadMessage kicsit problemas, mert nem tudod, melyik szalnak kell kuldeni az uzenetet.. erre csunya, de valoszinuleg mukodo megoldas, ha felsoroltatod az osszes szalat, es mindnek kikuldod:DWORD pid;
GetWindowThreadProcessId(hWnd, &pid);
HANDLE hThreadSnapShot = CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPTHREAD, pid);
if (hThreadSnapShot != INVALID_HANDLE_VALUE)
{
THREADENTRY32 te;
te.dwSize = sizeof(THREADENTRY32);
if (Thread32First(hThreadSnapShot, &te))
{
do
{
if (te.th32OwnerProcessID == pid)
{
PostThreadMessage(te.th32ThreadID, WM_KEYDOWN, VK_RIGHT, 0);
}
} while(Thread32Next(hThreadSnapShot, &te));
}
CloseHandle(hThreadSnapShot);
}btw, milyen jatek? a kedd vizsga utani resze pihi, lehet ranezek..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest