Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
blaces
tag
Sziasztok!
Most tanítják egyetemen a programozást és húha
most C nyelvet tanítanak... De ahogy olvastam a Pere László: Programozzunk C nyelven könyvét, rájöttem, hogy mi itt a gond nálam 
Hogy nem tudok úgy gondolkodni mint egy programozó... ha kapok egy feladatot, akkor a C nyelvi szintaktikával nincs gond, a fordító sikeresen lefordítja a kódot, abban hibát nem talál, de hogy időként nem azt csinálja amit kéne az biztos

Arra gondolok, hogy ha például (amit láttam már a fórumon) egy sakkjátékot kéne programozni vagy valami matematikai programot az algoritmus részhez hozzá sem tudnék szagolni, mert nem tudom, hogy hogyan programozam le.
Van erre a témára kihegyezett könyv? valami egyszerű és érthető kéne elsősorban
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro Fülhallgató Teljesen Új Eladó!!!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

most C nyelvet tanítanak... De ahogy olvastam a Pere László: Programozzunk C nyelven könyvét, rájöttem, hogy mi itt a gond nálam