Új hozzászólás Aktív témák

• NYPD

aktív tag

Sziasztok.

Egy teljesen általános kérdésem lenne, kíváncsi vagyok, hogy vajon tényleg hülyének nézik-e az embert egy cégnél. Adott egy elég komplex ügyvitei program, sajnos nem tudom milyen, nyelven íródott. Az egyik funkciója az, hogy programon belül meg lehet nyitni egy weboldalt, ami egy nyilvántartás, a kitöltendő adatokat a program saját adatbázisból gombnyomásra be tudja tölteni, a lekérdezett eredményt pedig pdf-ben tárolni és nyomtatni. Az adott weboldal egyébként kívülről, böngészőből is használható, maunálisan. A program elmondás szerint a feladatra internet explorert használ, azonban mióta az explorer használata elmondásuk szerint le lett tiltva (gyanítom a nyilvántartónál központilag), ennek okán a programból a továbbiakban nem használható a funkció.

A kérdésem arra irányul, hogy általánossában, meg lehet-e határozni, hogy milyen fejlesztési idő szükséges ahhoz, hogy pl. a program egy másik, használható böngészővel dolgozzon? A fejlesztő legalább egy hónapot mondott, én bár nem értek a programozáshoz, de ezt egy kissé eltúlzottnak érzem...

Új hozzászólás Aktív témák