Hirdetés
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- OLED TV topic
- Szó szerint a Holdra vinné a játékosokat az új GeForce driver
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Androidos tablet topic
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
NYPD
senior tag
Sziasztok.
Egy teljesen általános kérdésem lenne, kíváncsi vagyok, hogy vajon tényleg hülyének nézik-e az embert egy cégnél. Adott egy elég komplex ügyvitei program, sajnos nem tudom milyen, nyelven íródott. Az egyik funkciója az, hogy programon belül meg lehet nyitni egy weboldalt, ami egy nyilvántartás, a kitöltendő adatokat a program saját adatbázisból gombnyomásra be tudja tölteni, a lekérdezett eredményt pedig pdf-ben tárolni és nyomtatni. Az adott weboldal egyébként kívülről, böngészőből is használható, maunálisan. A program elmondás szerint a feladatra internet explorert használ, azonban mióta az explorer használata elmondásuk szerint le lett tiltva (gyanítom a nyilvántartónál központilag), ennek okán a programból a továbbiakban nem használható a funkció.
A kérdésem arra irányul, hogy általánossában, meg lehet-e határozni, hogy milyen fejlesztési idő szükséges ahhoz, hogy pl. a program egy másik, használható böngészővel dolgozzon? A fejlesztő legalább egy hónapot mondott, én bár nem értek a programozáshoz, de ezt egy kissé eltúlzottnak érzem...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 5000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 3600 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- IPhone 17 Pro max 256GB gyári független bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple Pencil Pro hibátlan 2027.10.28.Alza jótállás
- Ryzen 7 5800X3D // számla // garancia //
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest