Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Most BI vonalon mozgok. De nem vagyok tanácsadó karakter. Gondolkodom, hogy kellene valami olyan munka, képzettség, amit akár otthonról is lehetne csinálni majd 5-10 év múlva fő jövedelemforrásként. Ez lenne a cél. Szóval nem 1 hét alatt akarok senior lenni. Csak BI területen nem látni azt, hogy nagyon nagy piac lenne freelancerekre
SQL ismeretekkel se túl nagy. Önmagában az még kevés. Olyat se találtam, hogy írj meg egy package-et, amit majd telepítünk és eredményét használjuk. Hisz elég nagy ismeret kell, hogy egy csomagot minőségileg megírjon az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

SQL ismeretekkel se túl nagy. Önmagában az még kevés. Olyat se találtam, hogy írj meg egy package-et, amit majd telepítünk és eredményét használjuk. Hisz elég nagy ismeret kell, hogy egy csomagot minőségileg megírjon az ember.