Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Milyen egeret válasszak?
- Célegyenesben a Yettel TV
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Most BI vonalon mozgok. De nem vagyok tanácsadó karakter. Gondolkodom, hogy kellene valami olyan munka, képzettség, amit akár otthonról is lehetne csinálni majd 5-10 év múlva fő jövedelemforrásként. Ez lenne a cél. Szóval nem 1 hét alatt akarok senior lenni. Csak BI területen nem látni azt, hogy nagyon nagy piac lenne freelancerekre
SQL ismeretekkel se túl nagy. Önmagában az még kevés. Olyat se találtam, hogy írj meg egy package-et, amit majd telepítünk és eredményét használjuk. Hisz elég nagy ismeret kell, hogy egy csomagot minőségileg megírjon az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Macska topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lexus, Toyota topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

SQL ismeretekkel se túl nagy. Önmagában az még kevés. Olyat se találtam, hogy írj meg egy package-et, amit majd telepítünk és eredményét használjuk. Hisz elég nagy ismeret kell, hogy egy csomagot minőségileg megírjon az ember.