Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Most BI vonalon mozgok. De nem vagyok tanácsadó karakter. Gondolkodom, hogy kellene valami olyan munka, képzettség, amit akár otthonról is lehetne csinálni majd 5-10 év múlva fő jövedelemforrásként. Ez lenne a cél. Szóval nem 1 hét alatt akarok senior lenni. Csak BI területen nem látni azt, hogy nagyon nagy piac lenne freelancerekre
SQL ismeretekkel se túl nagy. Önmagában az még kevés. Olyat se találtam, hogy írj meg egy package-et, amit majd telepítünk és eredményét használjuk. Hisz elég nagy ismeret kell, hogy egy csomagot minőségileg megírjon az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Windows 10
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

SQL ismeretekkel se túl nagy. Önmagában az még kevés. Olyat se találtam, hogy írj meg egy package-et, amit majd telepítünk és eredményét használjuk. Hisz elég nagy ismeret kell, hogy egy csomagot minőségileg megírjon az ember.