Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Amazon Fire TV stick/box
- Nem felejti régi termékeit a Thermalright
- Az Intelt is utolérte az USA új exportkorlátozása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
válasz
I02S3F #15661 üzenetére
Manapság nagy dívat a programozás, a csapból is az folyik, hogy legyél programozó. Pedig rohadtul nem egyszerű szakma (egyik sem az), sok energiát igényel, folyamatosan pörgetni kell az embernek az agyát hozzá, igen fárasztó dolog. De senkinek se javaslom, hogy egy az egyben másolja a kódot. Másold le, próbáld ki, ha megy, akkor értsd meg mit miért csinál, utána töröld ki az egészet és írd meg a saját eljárásod, a saját stílusodba. Mert csak így lesz a saját kódod, így fognak kialakulni a saját szokásaid, használd a saját elnevezéseidet, a saját formázásod, stb. Az első nagy szívás lesz, meg a harmadik, meg a tizedik, de utána szép lassan egyre könnyebben fogod tudni asszimilálni az új tudást. Ctrl c ctrl v-nek nem sok haszna, azt bárki meg tudja csinálni.
Én amikor főállásban kezdetem, már volt tapasztalatom, gondoltam ez elég is lesz. Ehhez képest az első 1 évben csak pislogtam, mint hal a szatyorban, valamiféle magabiztosság felszedéséhez kellett vagy 2-3 év. Napi 10 óra munkával....szóval az esténként programozgatok dologból szerintem nem lehet ezt magas szinten megtanulni, hiába nyomják a maszlagot mindenhol.
Szóval ha már csinálod, próbáld meg kihozni a maximumot belőle, nem jó ha valaki nem érti 100%-osan mit miért csinál a kódja.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Black & Decker töltőt keresek
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest