-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
pelyib #14928 üzenetére
Az első nem tudom mennyire működőképes, a második meg kihozza ugyan úgy duplán, ami nekem megint nem jó
#14929Drizzt:
Kicsit félreérthető lehettem, az SQL megoldást úgy értem, hogy nem módosítani akarom a meglévő táblát, hanem abból a táblából lekérdezni, és azt továbbadni, mert a tábla sorai 2 óránként változnak, így gyakorlatilag a kiindulási listám olyasmi, mint amit feljebb írtamhanem olyasmi kellene, ami a megegyező cID-n belül azokat adja össze, amelyikek keresztbe páraosíthatóak, mint ahogy feljebb írtam, 15,13 sor ugyan az lesz mint a 13,15 ezért mennyiségeket össze kell adni, és az egyiket eldobni, a másikat elmenteni egy listába az új értékkel
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hobby elektronika
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Trollok komolyan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest