Hirdetés
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Autós kamerák
- A Thomson exkluzív ajánlata - 1év Kaspersky Premium teljesen ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Én a Yellowroadnál végeztem kb 2 éve (most már training360 karrier start), végzés után 3 hónappal kezdtem el dolgozni egy multinál (ennyi idő kellett a felvételi folyamatnak az első körös online teszttől). Közben elmentem egy másik helyre is interjúzni, oda is felvettek volna, pont egyszerre kaptam meg a két ajánlatot, így választhattam. De azért a többségnek nem ment zökkenőmentesen a munkába állás, a tanfolyam vége fele még semmi infonk nem volt, hogy van-e egyáltalán cég, aki érdeklődik. Pontos számot nem tudok mondani, de szerintem kb az emberek 70%át tudták 4 hónapon belül eladni (ennyi ideig csak oda mehettünk, ahova ők közvetítettek minket, de a képzés ingyenes volt, szerintem ez korrekt).
Az oktatásról viszont így közel két éves tapasztalattal is csak jót tudok mondani, ha valaki odateszi magát, és egy kis időt rászán a szabadidejéből is, akkor szerintem kap egy olyan alap tudást, amivel már lehet mit kezdeni. Ennek ellenére a cégnél ahol dolgozom, az első 3 hónapban tovább tanítottak minket (5-6 junior, 1-2 ember önképzéssel, a többiek ilyen-olyan tanfolymról jöttünk).Többiekről nem tudok nyilatkozni, velem a visszajelzések alapján meg vannak elégedve, 1 év után szintet is léptem, jó a kapcsolatom a munkatársaimmal.
Én nagyon hálás vagyok, hogy adódott egy ilyen lehetőség (közgazdász végzettségem van, de igazán soha nem érdekelt, sajnos gimnázium után nem IT felé mentem, de így lehetőségem volt váltani).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bundle topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- VGA kibeszélő offtopik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX3060 12GB!
- DeLL Precision 5560 Munkaállomás Intel Core i7-11850H/32RAM/512SSD/RTXA2000/FULL HD IPS kijelző
- Komplett Otthoni Iroda Csomag: Lenovo G580 (SSD, 6GB) + Samsung lézeres multifunkciós nyomtató
- Apple watch Series 8 45mm cellular gyári 99% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest