Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
skt
tag
Sziasztok!
Tudom ez már egy elcsépelt kérdés lesz, viszont én megpróbálnám a segítségeteket kérni.
Meg szeretnék tanulni programozni, konkrétan a nulláról, kezdetben magam, majd később folytatni valami Greenfox szerű "tanfolyamon". Tehát a cél egyértelműen, az hogy ebben szeretnék dolgozni a távoli jövőben.
Tudom, nem a nyelv a legfontosabb, hanem a gondolkodás,én is nagyon mélyen szeretném ezt a szakmát "megtanulni".
Kezdésnek Pythont gondoltam,vagy javát vagy valami webes dolgot. konkrétan még nem tudom mivel szeretnék foglalkozni. Akár mobil app fejlesztéssel (ios, android) akár ipari dolgokkal, vagy webes fejlesztéssel.
Kérdésem, hogy jó indulások lennének e ezek a nyelvek (szép magyar mondat
) valamint mit ajánlotok mint forrás? Keresgéltem már pár helyen, de vagy régi volt, vagy nem tudtam megítélni a szakmaiságot.Elnézést a hosszú kommentért, és a segítséget előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Tudományos Pandémia Klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- sziku69: Szólánc.
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) valamint mit ajánlotok mint forrás? Keresgéltem már pár helyen, de vagy régi volt, vagy nem tudtam megítélni a szakmaiságot.