Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
7 év alatt nem láttam itthon olyan pozíciót, amihez elég lett volna pár hónap sql, pedig megfordultam több száz fős projecten is. Évtizedes tapasztalatú sql szaki alkalmazásáról is csak hallottam, hogy ismerős ismerősének projectjén volt ilyen. Szükség se nagyon volt rá, mert microservicek miatt vagy faék egyszerűségű db-k voltak, vagy nosql.
Amiben látok lehetőséget, az pl sql+bigquery, vagy egyéb data warehouse tanulmányozása pár hónapig. Ezeket még nem nagyon ismerik, ráadásul mindnek van valami nyűgje, amivel lehet napokat szopni, 3 hónap tapasztalat meg pont 3 hónappal több, mint amennyi a legtöbb programozónak van a piacon. Én lobbiznék ilyen ember felvételéért, aki helyettem végignyálazza a doksikat meg az sdk lelkivilágát.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kutya topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest