Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
7 év alatt nem láttam itthon olyan pozíciót, amihez elég lett volna pár hónap sql, pedig megfordultam több száz fős projecten is. Évtizedes tapasztalatú sql szaki alkalmazásáról is csak hallottam, hogy ismerős ismerősének projectjén volt ilyen. Szükség se nagyon volt rá, mert microservicek miatt vagy faék egyszerűségű db-k voltak, vagy nosql.
Amiben látok lehetőséget, az pl sql+bigquery, vagy egyéb data warehouse tanulmányozása pár hónapig. Ezeket még nem nagyon ismerik, ráadásul mindnek van valami nyűgje, amivel lehet napokat szopni, 3 hónap tapasztalat meg pont 3 hónappal több, mint amennyi a legtöbb programozónak van a piacon. Én lobbiznék ilyen ember felvételéért, aki helyettem végignyálazza a doksikat meg az sdk lelkivilágát.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest