Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Épp PHP-t tanulok és az a kérdés jutott az eszembe, hogy a foreach-el bejárjuk a tömb elemeit. És elképzeltem, hogy egyik elem után halad a kurzorom a másik elemre, minthacsak a most gépelt szöveg betűi között navigálnék egyik szomszédos betűről a másikra.
Az a kérdésem, hogy a számítógépen belül mi a háttere ennek a mozgásnak? Mitől van a változás a gépen belül? Leginkább a hardver oldali magyarázat érdekelne.
Amit én hozzátudok tenni, hogy a CPU-ban lévő kvarckristály ciklusos rezgése végez frissítést a gépen tárolt adatokon.
Lehet hülyeséget írok. Nem tudom. Minek olvasssak utána, ami közelebb visz a témához?

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Iphone 12 Pro Max 128GB graphite
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest