Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• martonx
    veterán

Igazából szeretem a fullstack-et, de állásajánlatok között mintha kevesebbet találnék belőle. Viszont mellette szól, hogy ha maradok ezen a vonalon, nem lenne olyan éles a váltás. Az openCV nagyon érdekel, de a C++ tudásomat nulláról kéne felhoznom. A. NET az, ami ilyen tartalék projekt, C#-ot se tanultam még. De ez is érdekelne.

Mindent összevetve mind a 4 felsorolt projektet/technológiát nagyon szívesen tanulnám, ezért nehéz a döntés, de a sorrend felallításához szükségem lenne pár plusz infóra, pl. elhelyezkedési lehetőségek, anyagiak szempontjából van-e jelentős különbség, stb.

Szvsz angular már eléggé lecsengőben van, én azt utolsónak sorolnám (opencv-ről meg még sose hallottam :D). Én Asp.Net Core backend + js (mi más) full stack fejlesztőként dolgozok, erősen magam felé hajlás lenne, ha azt mondanám, hogy afelé indulj el :D
    Mondjuk nálunk az a vicc, hogy többnyire frameworkök nélkül toljuk a frontendet, bár az évek alatt volt már angular és react-os próbálkozásunk is.

Új hozzászólás Aktív témák