- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Áh. Kizárólag az intelnél van Hypertreading.
Ez a ''lelke'' kífejezés maradjon közöttünk,mert megint lehurrognak engem.
(bár mondhatnak bármit,addig,amíg nem tudnak magyarázatot adni)
Lehet,hogy kérdeztem már,de volt úrja telepítés a proci betétele után?
(és bioszelem, memória felcserélés,tápcsatik,stb)
Kissé szétszórt vagyok. -
djyuri
őstag
Szerintem a szórzólockopt ne bántsd,mert az szerintem az amd-éknél csak gari elvesztése esetén történhet meg. Tudod,az a pár ellenállás mefelelö áthidalása a proci mag körül. Lehet,hogy nem mnondtam jót.Ez csak szerintem. Van egy tuning filmem a Tom'shardver angol honlapjáról és abban úgy volt.
[Szerkesztve] -
djyuri
őstag
Lehet hogy pihenni akart a géped egy kicsit,mielött beteszed az új procit?
ÁÁÁHH
Szerintem igaz az,hogy a gépnek van egy egyfajta elektronikus lelke:
Úgyebár a könyv is ott nyílik ki,ahol a legtöbbet olvassák.
A gépé is ott fixálódik be,ahol a legtöbbet volt használva egyhúzamban. Ezt az IRQ-k-ra értem.
Szerintem ennek köze lehet a dologhoz.
Nekem voltak olyan probléméim a gépemmel,hogyha elvittem valakihez vagy csak arrébb raktam,akkor sokat szívtam,mire normálisan elindúlt.
Mostanában nincs ez,mert ne viszem sehova,mert kevés ember van aki leviszi a lépcsömön a 46 kilós házamat. Valszeg nálad is hasoló gondja volt.
Amúgy szoktad vinni lanparty-ra,mert ha igen,akkor metom,hogy mi a baja -
l@czko
aktív tag
2 hosszú beep-re nem találok hibát egyszerűen!
Biztos,hogy az a kettő az hosszú?
1 rövid hangjelzés. Minden rendben.
2 rövid hangjelzés. Jelentéktelen problémák adódtak. A BIOS felkínálja a CMOS Setup indítását, mely során kiigazíthatjuk az eltárolt hibás beállításokat. Ellenőrizze az adattároló és az alaplap közötti szalagkábel megfelelő csatlakozásait!
3 hosszú. A billentyűzet hibája. Indítsa újra a számítógépet!
1 hosszú+1 rövid. Probléma van a RAM-mal.
1 hosszú+2 rövid. Probléma van a videokártyával. Ez a leggyakrabban előforduló hiba. Ebben az esetben ajánlatos kivenni a videokártyát a csatlakozójából, majd pedig visszahelyezni. Ellenőrizzük a monitor csatlakoztatását.
1 hosszú+3 rövid. Hiba történt a billentyűzet inicializálása során. Ellenőrizzük a megfelelő csatlakoztatást.
1 hosszú+9 rövid. Problémák adódtak a ROM-memóriából történő adatok olvasása során. Indítsa újra a számítógépet!
Ismétlődő hosszú hangjelzések. A RAM-memória nem megfelelően lett csatlakoztatva az alaplaphoz.
Ismétlődő rövid hangjelzések. Problémák adódtak a tápegységgel. Tisztítsuk meg azt a portól.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged