Új hozzászólás Aktív témák
-
uzsz
senior tag
Whejj komám! Azt hittem korábban hpgy én hosszan szoktam beíroatni, de ezek a kissebb regények. VAzzee!
-
uzsz
senior tag
Vazze! Hogy megdagadt ez a topic. Nem is baj legalább van értelme. Akkor ide bárki bármilyen procproblémával benézhet.
Zséér! Proc. elsősegély. -
uzsz
senior tag
Rájöttem, hogy akkor sípol, ha kikapcsolom a tápot is fullra. Utánna gép bekapcs és sípolgat addig amíg 1szer 2szer nem csinálok cmos resetet. Ma új táp került bele, nem tudom ezzel mit fog csinálni.
-
uzsz
senior tag
Megen csak sípolgat a gépem. 1hosszú, szünet, 1hosszú......
Ha kikapcsolom újraindul, csak ha a tápot is lelövöm akkor nem. Nem lehet hogy a tápom a kaki? -
uzsz
senior tag
Kössz a rengeteg segítséget. A hypertradingot még nem néztem, mert csak most értem netközelbe. Feszemeléssel szenvedtem és 200as FSB és 1,775ös fesszel bebootolt a winfos viszont nme volt stabil. Lehet hogy tényleg lelke van neki, hisz először is próbáltam feszt emelni de semmi. A hypertrading nem csak athlon64-ekben van?
-
uzsz
senior tag
Nem nagyon szoktam hurcolászni, igaz hogy most költöztettem fel a pesti albiba, de eddig nam volt baja. Már kb 4-5 ismerősöm agyalt velem együtt a problémán de a mai napig rejtély a dolog. Minden ugyanúgy és ugyanabban a sorrenben történt mint az előző procinál és egyszer csak megjavul? Nem értem. Na mindegy, a lényeg, hogy működik, már csak a szorzólock-ot kéne oldani és jó is lenne. Perpill 1900Mhz-n pörög, mert az fsb.t 181-ig tudom csak húzni mindegy, hogy mit variálok a ramokkal és a feszültséggel.
-
uzsz
senior tag
Whejj megoldódott a dolog csak nem tudom, hogy mi is volt a kaki. Kicseréltem a procit, az újat bele a lapba, ugyanaz a jelenség. Bakker tuti, hogy más a baj. Átnézem összes kártyát, ramokat, kábeleket jumperokat, minden ok. Kínlódfok vele, mondom még1szer resestelem a Cmost bár úgy sincs értelme. Cmos reset, aztán restart és láss csodát működik. Na most akkor mi van? A másik procinál 3szr reseteltem a cmost, ennél 2szer. Most akkor az segített v nem, v 1általán mi a baj? Én már nem tzudom mi lehet. A lényeg hogy működik.
A frontsidebus-t 166-ról 181-ig tudtam tornászni, 182nél már nem boot-olok. A proc így 40fok, terhelve max48. Van valami trükk mondjuk a 200-as fsb-re?
THX mindenkinek aki segített és veszólt a topicba. 1000köszönet! -
uzsz
senior tag
Whejj megoldódott a dolog csak nem tudom, hogy mi is volt a kaki. Kicseréltem a procit, az újat bele a lapba, ugyanaz a jelenség. Bakker tuti, hogy más a baj. Átnézem összes kártyát, ramokat, kábeleket jumperokat, minden ok. Kínlódfok vele, mondom még1szer resestelem a Cmost bár úgy sincs értelme. Cmos reset, aztán restart és láss csodát működik. Na most akkor mi van? A másik procinál 3szr reseteltem a cmost, ennél 2szer. Most akkor az segített v nem, v 1általán mi a baj? Én már nem tzudom mi lehet. A lényeg hogy működik.
A frontsidebus-t 166-ról 181-ig tudtam tornászni, 182nél már nem boot-olok. A proc így 40fok, terhelve max48. Van valami trükk mondjuk a 200-as fsb-re?
THX mindenkinek aki segített és veszólt a topicba. 1000köszönet! -
uzsz
senior tag
Már csak 10percem van. Na nem baj, majd még vmikor a héten benézek a topic-ra. Kíváncs vagyok a véleményekre és megírom, hogy a második procival mik a tapasztalataim.
-
uzsz
senior tag
Biztos hogy a proci a szar, v én csesztem szét valamit?
-
uzsz
senior tag
Naszóval frissen szerzett sempron 2500+-t behelyeztem elvileg kifogástalan Abit NF7-es alaplapomba, amin mellesleg a legutolsó bios figyel fent, tehát ismernie kell. Bekapcs, 2db hosszú sípolás aztán restart utánna 2hosszúsíp megint restartol. Ezt eljátszotta 3szor, gép kikapcs, minden a helyén semmit nem rántottam ki, elvileg zséér. ekapcs, aztán ugyanezt csinálja. Elvileg ma cserélem a procit, de a kérdésem a következő: Biztos hogy ez a proci hibálya? Mi lehet a gond? Nehogy a csere procival is ezt játsza.
Sürgős lenne a dolog, mert netkávézóbol nyomom és hát sokbakerül itt űcsörögni. Előre ias köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest