- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #178 üzenetére
Én speciel rákentem a csonkokra egy kis technokolt és arra dugtam rá a csöveket és persze gyors kötözővel indjárt rá is szorítottam.
A plexiseknél meg a csak alul hűtött bordáknál,ami a nevükben is benne van,hogy csak alul hűti a blokkot a folyadék. Az igaz,hogy pont ott van a proci,de ha esetleg leáll a rendszer,akkor gond lehet belőle vagy pedig ha már túl meleg a folyadékod,akkor a rosszabb hatásfok miatt megint elérheted a 64 fokot.
Vagy peig jó nagy radiátort használsz és persze ventillátorral.
Még az szokottsegíteni,hogy raksz a redszerrel sorosan egy b 2-5 literes tartályt,mert ez nagy hőtartást eredményez. Így tovább tudsz játszani halk (lassú)ventillátorok mellett.
Ne aggódj a téli fűtéstől. Eddig úgy néz ki hogy csak az én gépemből tudtam olyan meleget kisajtolni,hogy egy őrlángon használt konvektor elég volt télen.
nem azt mondom,hogy este amikor lefeküdtem nem tettem fel a konvektort 5-öre,mert igen alváskor feltettem. De napközben nem volt rá szükségem,mert 27-29fokon tartotta a szobámat.
De mondjuk én nem arról vagyok híres,hogy kímélem a gépeket,hisz ők vannak értünk.
Az autókat is szeretem nyomni mint állat (van is apámnak egy jó nagy BMW-je).
Persze nem a tönkretevéses túlhajtásra gondolok,mert az nem az én asztlom,hanem van arra emberem,akinek mindegy mit adnak a keze ügyébe...azt tönkre teszi. Idén már két autót alázott le. (ez volt élete csúcsa)
De amúgy mindenfélét tönkretesz: tv,videó,hi-fi,fejhallgató,cd,kazi,telefon,
az idegeim,más idegei.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged