Új hozzászólás Aktív témák
-
Fluff
csendes tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Vettem egy LG CH10LS20 BD lejátszó/DVD író combo-t. A Windows XP automatikusan felismerte, telepítette. Restart után kipróbáltam, a meghajtóval meg tudtam nyitni a DVD lemezt Total Commanderen keresztül, vizsont a Blu-Ray lemezt nem. Nem ismeri fel, annyit ír, hogy 'nincs ilyen meghajtó', mintha nem lenne benne lemez. Amikor lejátszóprogrammal próbálom elindítani a BD lemezt, annyit ír, hogy 'cannot find DVD directory'. Power DVD, Media Player Classic és MPC Home Cinema esetében szintén ugyanez történik.Ami a DVD lejátszást illeti az megy, de csak a Media Player Classic-al hibátlanul. Amikor az újabb Media Player Classic Home Cinema-val próbálkoztam, a DVD film képe totálisan zöld színnel jelent meg. A Power DVD-vel pedig nincs hangja a lemeznek, de a kép jó, nem zöld.
Nem jöttem rá mi a gond. Nem megfelelően ismerte fel az XP az eszközt? (eszközkezelőben látszik és működik, ill. próbáltam eltávolítani a rendszerből és újratelepíteni, de látszólag nem segített az sem, pedig hibát nem jelzett semmikor)
Miért nem olvassa be a Blu-Ray lemezeket?
Miért zöld a DVD kép Home Cinema-val és miért nincs hangja a Power DVD-vel?Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- Wd blue 750gb 2.5 hdd
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest