Új hozzászólás Aktív témák
-
Fluff
csendes tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Vettem egy LG CH10LS20 BD lejátszó/DVD író combo-t. A Windows XP automatikusan felismerte, telepítette. Restart után kipróbáltam, a meghajtóval meg tudtam nyitni a DVD lemezt Total Commanderen keresztül, vizsont a Blu-Ray lemezt nem. Nem ismeri fel, annyit ír, hogy 'nincs ilyen meghajtó', mintha nem lenne benne lemez. Amikor lejátszóprogrammal próbálom elindítani a BD lemezt, annyit ír, hogy 'cannot find DVD directory'. Power DVD, Media Player Classic és MPC Home Cinema esetében szintén ugyanez történik.Ami a DVD lejátszást illeti az megy, de csak a Media Player Classic-al hibátlanul. Amikor az újabb Media Player Classic Home Cinema-val próbálkoztam, a DVD film képe totálisan zöld színnel jelent meg. A Power DVD-vel pedig nincs hangja a lemeznek, de a kép jó, nem zöld.
Nem jöttem rá mi a gond. Nem megfelelően ismerte fel az XP az eszközt? (eszközkezelőben látszik és működik, ill. próbáltam eltávolítani a rendszerből és újratelepíteni, de látszólag nem segített az sem, pedig hibát nem jelzett semmikor)
Miért nem olvassa be a Blu-Ray lemezeket?
Miért zöld a DVD kép Home Cinema-val és miért nincs hangja a Power DVD-vel?Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- 256gb nvme ssd eladó
- Kingston 500GB NVME SSD SNV2S/500G - BONTATLAN
- Eladó bontatlan új 5 db ADATA su650 240gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest