Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fluff

csendes tag

Szeretnék egy kis segítséget kérni.
    Vettem egy LG CH10LS20 BD lejátszó/DVD író combo-t. A Windows XP automatikusan felismerte, telepítette. Restart után kipróbáltam, a meghajtóval meg tudtam nyitni a DVD lemezt Total Commanderen keresztül, vizsont a Blu-Ray lemezt nem. Nem ismeri fel, annyit ír, hogy 'nincs ilyen meghajtó', mintha nem lenne benne lemez. Amikor lejátszóprogrammal próbálom elindítani a BD lemezt, annyit ír, hogy 'cannot find DVD directory'. Power DVD, Media Player Classic és MPC Home Cinema esetében szintén ugyanez történik.

Ami a DVD lejátszást illeti az megy, de csak a Media Player Classic-al hibátlanul. Amikor az újabb Media Player Classic Home Cinema-val próbálkoztam, a DVD film képe totálisan zöld színnel jelent meg. A Power DVD-vel pedig nincs hangja a lemeznek, de a kép jó, nem zöld.

Nem jöttem rá mi a gond. Nem megfelelően ismerte fel az XP az eszközt? (eszközkezelőben látszik és működik, ill. próbáltam eltávolítani a rendszerből és újratelepíteni, de látszólag nem segített az sem, pedig hibát nem jelzett semmikor)

Miért nem olvassa be a Blu-Ray lemezeket?
    Miért zöld a DVD kép Home Cinema-val és miért nincs hangja a Power DVD-vel?

Előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák