Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabest
tag
Sziasztok!
Adott egy OP27-es aminek a cseréjét kellene megejtenem(egy nyavadt ack nyomógomb csere miatt).
A kérdésem, hogy ezt milyen lépésekkel kell végrahajtani, úgy, hogy a meglővő program is visszamásszon rá, amit ha jól sejtek a PLC-tárol!?
Elkezdtem olvasni Szirty op panelek programozása jegyzeteit, de ez túl részletes ahhoz hogy legyen rá időm megtanulni a protoolt
(majd ha elküldenek tanfolyamra, ami tudom hogy már nincs, csak WINCC..de mind1)Szóval lépésről lépésre valaki el tudná mondani, hogy miként kellene hogy történjen egy ilyen???
köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Crimson Desert
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(majd ha elküldenek tanfolyamra, ami tudom hogy már nincs, csak WINCC..de mind1)