Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekorn
csendes tag
Szia Szirty!
Szóval megoldódott a probléma , legalábbis a compiler mostmár lefut. Van egy nagyon hasonló gépünk és azt összevetve megtaláltam a probléma megoldását. Egyszerűen az Area Pointer részben a szimbólumokat kitörültem és ezekután lement a compile.

A TAG-ek között megvannak a kapcsok, bár érdekes egy kicsit hogy a Date/time PLC a DB50 DBW72 re hivatkozik és a Tagnél DB50 DBB72 van , de természetesen így is oké.

Az ExportDataRecords a Recept View screenen van elhelyezve, ahol a melékelt képen is látszódik hogy a File name: \Storage Card USB\.... .csv nem tetszik neki pedig működik mert kipróbáltam, meg ezt a gép gyártója küldte így nekünk. Azt szeretném még tőled kérdezni, hogy a szimbólum megadásánál, ahogy az a csatolt képen is látszódik, hogy nem találja a Projektben megadott PLC-t pedig ott van meg minden, erre mi a magyarázat.
A connection-ben az Online-t OFF-ra kell álítani vagy van valahol egy frisítési gomb. Amúgy amit a 2056 üzeneteben írtam az tényleg nem volt jó, mert transfer-kor nem futott le a Compile és az ablak egyszerűen bezáródott és nem történt semmi, és mivel még nem vagyok gyakorlott nem néztem meg egyből az Output ablakot.
Amúgy az hogy Szimbólumokat megadom, annak mekkora a jellentősége, mert ahogy látom attól még jó minden hogy nincs megadva. 
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- Apple Watch Series 11 46MM 100% Akkuval Fekete színben 2026.09.19-ig Apple Garanciával
- Asus Zenfone 10 16/512 garanciával - mint az új
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Samsung Galaxy Watch8 40mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest