Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekorn
csendes tag
Szia Szirty!
Szóval megoldódott a probléma , legalábbis a compiler mostmár lefut. Van egy nagyon hasonló gépünk és azt összevetve megtaláltam a probléma megoldását. Egyszerűen az Area Pointer részben a szimbólumokat kitörültem és ezekután lement a compile.

A TAG-ek között megvannak a kapcsok, bár érdekes egy kicsit hogy a Date/time PLC a DB50 DBW72 re hivatkozik és a Tagnél DB50 DBB72 van , de természetesen így is oké.

Az ExportDataRecords a Recept View screenen van elhelyezve, ahol a melékelt képen is látszódik hogy a File name: \Storage Card USB\.... .csv nem tetszik neki pedig működik mert kipróbáltam, meg ezt a gép gyártója küldte így nekünk. Azt szeretném még tőled kérdezni, hogy a szimbólum megadásánál, ahogy az a csatolt képen is látszódik, hogy nem találja a Projektben megadott PLC-t pedig ott van meg minden, erre mi a magyarázat.
A connection-ben az Online-t OFF-ra kell álítani vagy van valahol egy frisítési gomb. Amúgy amit a 2056 üzeneteben írtam az tényleg nem volt jó, mert transfer-kor nem futott le a Compile és az ablak egyszerűen bezáródott és nem történt semmi, és mivel még nem vagyok gyakorlott nem néztem meg egyből az Output ablakot.
Amúgy az hogy Szimbólumokat megadom, annak mekkora a jellentősége, mert ahogy látom attól még jó minden hogy nincs megadva. 
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 11th 2025 128 GB
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest