Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hali oli83!
"Hmm látattok már olyat? Hogy Protool-ban miközben valami kép elemhez funkciót, meg változót rendeltek, a két szerkesztő ablak közül az egyik eltűnik? Aztán a helyére kattintotok, és megjelenik? Mi a szösz lehet ez? Korábbi laptopomon soha nem produkálta ezt a varázslatos mutatványt...."
Bizony!
Nekem is szokta csinálni. De az ablak nem tűnik el, csak a háttérbe kerül. Ami azért érdekes, mert az az ablak nem kerülhet(ne) úgy a háttérbe, hogy a ProTool ablak (parent window) közben aktív!!
Szerintem ez win probléma.
Nekem azóta csinálja, hogy hagytam hogy az XP frissítse magát. Előtte sosem csinálta.
Más gépen, ahol szimpla SP3 van és az automatikus frissítések az XP telepítés pillanatától tiltva vannak, ilyen probléma nincsen (ez több gép).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest