Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekorn
csendes tag
Hali!
Hát én nem akartam itt felbojdulást okozni Siemens ügyben, de szerintem néha elég vicces amit csinálnak és van olyan amikor már nincs az embernek nevetni kedve. Na de ez van ezt kell szeretni , aki meg teheti válasszon mást. ez nálam sajnos nem nagyon jöhet szóba úgyhogy ez van. Ja megnéztem a Premium studio-t baró csak az S5-ös és a Protool cucok nincsenek bene meg a SIWAREX
amúgy köszi. No jól van ne legyünk telhetetlenek, nem lehet minden tökéletes, lsd. Microsoft Windows 
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
amúgy köszi. No jól van ne legyünk telhetetlenek, nem lehet minden tökéletes, lsd. Microsoft Windows