- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
válasz Gergőke88 #54596 üzenetére
4 év garanciáról csak ennyit.
Ha a javítás alkatrész hiány miatt nem kivitelezhető, akkor egy hasonló méretű és tudású
TV-t biztosítunk, a felkínált TV-t az ügyfél a fenti feltételekkel elfogadja, további igények
támasztása nélkülkapsz majd szmárt lett elcédét.
Talán márciusban áll le a plazma gyártás. 1 év múlva semmilyen alkatrész sem lesz hozzá. Ezért sem vennék ST-t.
Meg nehogy oda lyukadjunk ki megint, hogy a ST a legjobb tv. GT meg rossz. Ennyi erővel vehetnék 65" UT-t is (ha lenne) mert nagyobb.
(#54600) liszi70 erre tudod mit mondok? álmunkba maximum csíkos pizsamába. mikor gyártani sem fognak semmit.
Ma írok egy levelet a panának, hogy pl g20 hoz vannak e alkatrészei. Kíváncsi vagyok, hogy mit válaszolnak. De neked legyen igazad. ST a legjobb tv GT szar
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Gicz
addikt
válasz Gergőke88 #54336 üzenetére
szolgáltatásokban és képileg is elmarad, de képileg nagyon közel van hozzá, sokkal közelebb mint az E8000. pl kontrasztban jobb az st60 mint a vt50. tükröződésgátló bevonat jobb a VT-n, meg az árnyalatok finomsága is. de valsz ezt akkor vennéd észre ha egymás mellett vannak.
-
Norbi 72
veterán
válasz Gergőke88 #54328 üzenetére
Az hogy elmarad a VT50-től rendben van.
Nincs rendben,vele egy kategóriába hozták ki,az új ára is akörül volt a múlt évben.
Cetelemre Gyuri válaszolt,én is azzal vettem a plazmámat.Miután megkapod a kártyát,egy ollóval szépen kettévágod,és a mailodra jövő jobbnál jobb hitelajánlatokat törlöd.
Bbéci meg majd megmondja a véleményét a tv-ről.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Gergőke88 #54328 üzenetére
"Nem akarok cetelemes hitelkártyát"
Pedig ilyen árban már megéri. 35ezer (mínusz a kb. 4-5000 Ft-os éves kártyadíj) forintot spórolhatsz. Abból vehetsz kiterjesztett garancia biztosítást plusz két évre (vagy egy Med8er lejátszót)Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Norbi 72
veterán
válasz Gergőke88 #54275 üzenetére
Látom,jól körüljárod ezt a tv vásárlást,de jól csinálod!
Meg kell vizsgálni minden lehetőséget,így helyes!
Akkor kezdjük,E8000 teszt:[link]
Képével nem voltak maradéktalanul elégedettek(VT50-hez viszonyítottak),de játékra kíváló 26-32 ms az input lag.És ez egy 2012-es modell.Ebben a helyzetben mindenképp a GT60-at ajánlom,mindenben jobb,és cetelem kártyával 314.910 Ft.[link]
A +10 collért a 60F5000-en érdemes még elgondolkodni,de ezen már szerintem nem. -
janos666
nagyúr
válasz Gergőke88 #54146 üzenetére
PC módban kellemesen alacsony az input lag (a legtöbb modellnél ilyenkor ~16ms, vagy ha nem, akkor is max 32ms). Mozi módban már kevésbé, de még alacsonyabb, mint a hirhedt ST60-nál (szintén 32ms körüli, míg az ST60 ennek akár többszöröse).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Norbi 72
veterán
válasz Gergőke88 #54146 üzenetére
Szia!
Csak a 60F5500-asnak a lagját találtam,az 39 ms.De az nem ugyanaz.
Álatlános képminőség?
Nem nézted meg?Vagy nem volt kiállítva?
Ebben van a rafinált pixelelrendezés: Pen Tile Matrix.[link]
Csak azt tudom ajánlani,mint másnak: Nézz meg egy 50ST60-at,és ezt.Ha számodra elfogadható a Samu gyengébb képe(mert gyengébb a panánál)a 10 collért cserébe,akkor hajrá.A te döntésed.
Vigyél egy pendrive-ot 1080p mkv-val,az a legegyszerübb,azt lejátsszák,valószinüleg..[ Szerkesztve ]
-
lcee79
addikt
válasz Gergőke88 #53028 üzenetére
Azt láttam, de ott kis választék van plazmából, vagyis 42-es st60 van 200,000-ért, meg 51-es samsung f5500 230,000...
X-es meg amit írtam hogy csak 1024*768-as felbontás...Többi meg bőven 200 felett van... főleg az 50-sek.
Szóval onnan a legjobb választásnak ár-érték arányban a samsung jöhetne szóba (bár az is több mint amennyit akartam költeni...), de mondjuk a 8 hónap miatt 30 körül lenne a havi törlesztője... mondjuk egy 15 hónapos periódusnak jobban örültem volna...
[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Gergőke88 #52845 üzenetére
Még ilyen árak mellett is inkább az 55ST60-at választanám, ha tisztán BD-film a felhasználási kör, ahogy a kérdező írta.
Én jelenleg változóan 2-3 méter közötti távolságról nézem az 50"-t, de a filmnézési pozícióm 3 méter és egy kicsi. Ezért is akarok 65"-ra váltani hamarosan.
Get Moded!
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #52837 üzenetére
"Nagy dilemma számomra még az, hogy 5colért érdemes e adni 70e Ft-ot."
Ha úgy döntesz, hogy nem akarsz 5"-ért 70 ezret adni, akkor viszont inkább a 60F5500, mint az 50ST60. Majdnem 3 méterről nézve nem vagyok benne biztos, hogy az ST60 képminőség-előnye nagyon drámai lesz, pentile ide vagy oda. Viszont a 10"......
-
FishAir
senior tag
válasz Gergőke88 #50468 üzenetére
Volt egy felesleges utad. Ugyanezt elmondták nekem telefonban is tegnap. Mondjuk biztos rohadtul unják már, de ez hála istennek nem hallatszott a hangján emberünknek. Aztán mondjuk nem telefonálgattam tovább, mert én csak jövőhéten megyek szemrevételezésre. Első körben a központi számukat hívtam, de ott nem tudnak ilyenekről információt adni. Ami a weben kint van készlet nyilván egyáltalán nem biztos, hogy ki is van állítva, sőt. Úgyhogy marad a telefon, ha nem akarod a maradék boltokat végigjárni.
iDontcare
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #47860 üzenetére
Lenne egy javaslatom azokhoz, akik nem teljesen újoncként, hanem már némi tapasztalattal írogatnak ide.
Rengeteg időt, energiát fecsérlünk el és plazma-érdeklődőket bizonytalanítunk és riasztunk el az állandó, visszamaradt képelem "problémánkkal", aminek java részét (én 90%-ra saccolom) csak akkor érzékeljük, vesszük észre, amikor direkt tesztszínekkel vizslatjuk a képernyőt, rossz szokásunkhoz híven kb fél méterről.
Azt érzem, hogy messze túlreprezentáljuk ezt a problémát és bőven a jelentőségén felül foglalkozunk vele. Nem elhallgatni kell, hanem a helyén kezelni. Én magam 6 plazmát tudhattam egy ideig sajátomnak, egyetlen esetben vettem észre normál használat mellett egy logó-maradványt, de csak mert pont a tévé előtt mentem el. 1-2 napon belül ugyanúgy eltűnt, mint az a többi, amit csak a tesztszíneken vettem észre.
Ne bizonytalanítsunk el (meggyőződésem szerint ok nélkül) egy csomó ide forduló érdeklődőt a "hoppá, ott láttam valamit a sárga tesztszínen, na gyorsan beírom a fórumba" mentalitás miatt!
Én megfogadtam, csak akkor vagyok hajlandó szót fecsérelni a ghosting problémájára, amikor normál filmnézés közben is láthatóvá válik valami ronda szellemkép, a plazma nagy mumusa. Szerintetek az LCD fórumba naponta írogatja valaki, hogy "hoppá-hoppá ott egy bevilágítás, jaj de bosszús vagyok"?
Aki akar, csatlakozhat a mozgalmamhoz, aminek zászlajára az van tűzve : Amit nem látunk normál körülmények között, csak egyes tesztszínekkel vizslatva, az NINCS.
És ismétlem, nem elhallgatást, hanem ennek a természetes képi anomáliának helyén kezelését szeretném elérni, azzal együtt, hogy természetesen mindenkit figyelmeztessünk a ghost kialakulásának veszélyeire, és elhárításának mikéntjére.
[ Szerkesztve ]
-
-
benceb77
tag
válasz Gergőke88 #37823 üzenetére
Jó meglátás. Én is agyf@szt kapok tőle, de a feleségem használja a vezetékes telefont és most csak ott lehet elérhető helyen. És mielőtt azt mondod, hogy a hangfal túl közel van a falhoz, igen tudom, de nemsokára költözünk és az új helyen már sokkal optimálisabb lesz az elhelyezésük.
-
mandju
senior tag
válasz Gergőke88 #29600 üzenetére
2,5m a nézési távolság. Elsősorban képátló növelés lenne a cél. Szó nélkül cserélném pl samsung ps51d550-re. Azt láttam és elégedett voltam vele. Igaz, még a régi firmwarerel... Szerintem ebből kiindulva egy e550 sem okozna csalódást...vagy ut50..
[ Szerkesztve ]
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
mayday00
őstag
válasz Gergőke88 #29605 üzenetére
ip man-hoz van magyar felirat, rá tudom muxolni. BD50 ben lehetetlen bárhonnan is lewarezolni, max gyengébb 1080p a max.
Mire a postaköltség, vám miegymás rámegy. nem az van, hogy többe kerül a leves mint a hús?
(#29604) mayday00
Be kell regisztrálnod, megadni egy bankkártyát a fizetéshez, stb. Szállítanak EU-n belül, 4 font körül van a költsége. Most rendeltem meg én is, 4800 Ft cakk-pakk.Melyik filmet rendelted?
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Gergőke88 #28700 üzenetére
Természtesen, eddig is jobbnak tartottam a GT50-et 2D-ben is, ez nem is kérdés. Azért 2 évnyi fejlesztés benne van, precízebb a képalkotás, picit mélyebb a fekete, jóval több a funkció, a design is szebb szerintem a GT50 esetében. Minden szempontból kiváló TV a nyilvánvaló hibái ellenére is. Uyanakkor fejleszteni kéne egy-két képmódot, a belső lejátszót, a fájlkezelést, a távirányítót, stb. és tökéletes lenne. De így is az egyik legjobb TV a piacon.
vtechun: emlékeim szerint tegnap csináltunk olyat, hogy beérkező 3D jelnél 2D módra váltottuk a TV-t és működött.
liszi70: egyetértek.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
erdoke
titán
válasz Gergőke88 #27891 üzenetére
Hoppá, rosszul emlékeztem. Az még közelebb viszi az 50GT50-hez. Ki tudnám hozni 333e-ért, ami igazán nem rossz. Sajnos (?) a Samsung plazmák eltűntek az Edigital kínálatából, pedig egy 60E6500-on elgondolkodnék 370-ért (410e -10 %).
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Gergőke88 #23213 üzenetére
Számtalanszor leírjuk állandó jelleggel, hogy egy elépő plazmának is sokkal jobb képe tud lenni, mint egy másfél-kétszerannyiba kerülő LCD-nek is akár. A passzív 3D meg eleve zsákutca: felezett felbontás, korlátozott mélységérzet, pláne a filmeknél. Az ST50-nel elégedett leszel.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
spiky03
veterán
válasz Gergőke88 #14066 üzenetére
Remélem nem.
Havernál is az van, és kb akkora a távolság, mint nálam vagy még lehet, hogy egy kicsit távolabb is van, de elég volt.
Jó biztos nem láttunk minden szöszt a kabáton, de attól még élveztük a filmet.
Meg azért sem gondolkozom túl nagyban, mert az már nagyon nagy lenne a kis nappalinkba.
Nah meg én úgy vagyok vele, hogy már nagyobb kép kell, akkor inkább projektor, nah de az meg jóval drágább, nah az még annyira sem fér el nálunk.
Úgyhogy marad a 42", vagy ha decemberre esetleg olyan baráti árra lemenne, vagy lesz valami nagyon jó akcióban 50"-es akkor lehet, hogy azt választanám.
De ez ugye még minden a jövő zenéje.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
BBéci
legenda
válasz Gergőke88 #12436 üzenetére
Igen, én meg kiegészítettem egy kis plusz adattal. Baj?
DM-Fan!
Annyi pénzből kijön egy Epson TW9000, 240-es motoros vászonnal, mögé a falra egy 50 colos belépő plazmatévé.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Gergőke88 #10943 üzenetére
Gondolom előtt helyett mögött-et akartál írni. Igen, az elé ereszkedne le a vászon.
Nem nagyon akarok tévék tesztelésével foglalkozni, unom, hogy nem látom a full HD részletességét, vagyis a lényegét. A hifiállványon lévő TV-t 3,8 méterről nézem, 55 colosnál nagyobbat nem szívesen teszek oda, mert uralja, agyonveri a szobát, akkorát viszont 2,3 méterről kellene nézni. Ráadásul vetíteni sem tudok, mert takarja a vásznat.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
StLui
veterán
válasz Gergőke88 #10357 üzenetére
Azért ki lehetne gyűjteni hányszor van szó itt minden másról, mint plazmáról, de tényleg van lcd topic, de biztos van mediaplayer topic is.
Viszont én annó, a válság előtti időkben vettem 750-ért TV-t, 50-es gericom plazmát, mert hű de olcsó lett, előtte egy noname lg belsős 40-42-es vettem az volt elsőre "elérhető" árban. Ez a mai napig megy reggeltől estig egy sörözőben, kb 8-10 éve. A gericom viszont nagyon gyorsan feladta, az elektonikája, valami vezérlőpanelt kellett csreélni, 3x csináltattuk, mindíg az ment tönkre, az első garis évben pedig az acomp csereberélte nekünk 5x, csak nem papiroztattam velük le rendesen, így nem tudtam visszaadni. Szóval akkor normál ár volt a 1,5 millió egy lapos tv-ért ami mind plazma volt még.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
janos666
nagyúr
válasz Gergőke88 #9943 üzenetére
Ja, idén szabványosított átvitelt használ majd minden gyártó, így elvileg egymás közt is cserélgethetőek lesznek az aktív szemcsik (bár ezzel lehetnek gondok, ha mondjuk eltérő frissítési fekvenciákat is használnak, azt valószínűleg nem teszik be egymásnak) és persze beléphetnek a külső szemüveggyártók is (akik viszont valószínűleg tényleg univerzális megoldással nyomulnak majd).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
spiky03
veterán
válasz Gergőke88 #9943 üzenetére
Én csak a Panára. Az a legjobb.
A 3D meg annyira nem izgat, max 1-2 filmet megnézek csak a poén kedvéért, mert ugye 42-es azért az kicsi, ahhoz vászon kell már szerintem, ha élvezni akarod a látványt.
Szemüvegben én is azt olvastam itt, hogy az ez évi kiadásokhoz már jó más aktív szemüveg is.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest