Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz Gabor970 #92175 üzenetére
Ingyen lenne a legjobb, mi? Még mindig referencia a plazma 24p megjelenítés terén és valódi RGB színkeverésben. Én ennél sarkalatosabb vagyok; CRT után az egyetlen megjelenítő ahol van egyáltalán mozgás megjelenítés alacsony frekvenciájú vibrálás nélkül (BFI). Ez egy visszalépés a “sample and hold kompenzálására.
Ha egy VT60 olyan fényerőn van járatva ahol optimálisan egyensúlyban van az impulzus üzeme a panelnak a foszfor tehetetlenségével akkor az szerintem mai napig páratlan, egyszerűen “best of both worlds” image persistence tekintetében. (Szerintem erre a fényerőre érdemes kalibrálni a készüléket.)
Nekem visszatartó erő az ISF módban azonnal akadozó 24p a VT60-hoz képest egy OLED-en. Sajnos ebben a tekintetben az LCD kenése mondhatni áldásos hatású, az LCD házimozi projektoromon is jobb a natív 24p kadencia. Játékok is folynak plazmán sima 60Hz inputtal.
A spektruma is jobb a foszfornak mint bármilyen LCD-nek, sőt még az OLED-nél is “analógabb”. SD es sima HD tartalmaknál pedig köröket ver bármire jelenleg is. Valakinek pl. ez is szempont.
Pont ez a 300e-ig terjedő ár modelltől függően az az amiben benne van amire Te gondolsz. Ezekért a kvalitásokért még ennyi idősen is ez a kevés pénz. A mai tévék mechanikai minőségben és tervezésben mind silányabbak noch dazu. Erősen szembesülök ezzel, éppen mostanában nézelődöm. A tulajok tudják ezt a legjobban a sok év tapasztalattal, nem fogják elkótyavetyélni. Én is nézegetek OLED felé, mert nyilván rengeteg mindenben előrelépés, de nagy részt checkbox specifikációkban és feature szinten.[ Szerkesztve ]
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Pityu.
nagyúr
válasz Gabor970 #92113 üzenetére
Engem az általad említett dolgok nem érdekelnek. Még fiatalabb koromban én is oda voltam minden baromságért ,ma már annyira nem érdekel. Hova cserélném még csak most vettem ha meg elromlik nem veszek semmilyen tv-t van számítógépem ahhoz meg monitor.
Amúgy engem ez a fekete mizéria se nagyon érdekel számítástechnikában is ez van ips-t sokan leszólták,hogy nem mély a feketéje inkább szűrkés meg ips vérzés bevilágítás,na ezek engem nem érdekelnek szeretem az ips-t és nem érdekelnek az O meg Q ledek hamis erős színei meg az eltúlzott szarságok amikre a mai emberek izgulnak. Hatalmas hamis világban élünkAz aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
5leteseN
senior tag
válasz Gabor970 #92113 üzenetére
Szerintem arra gondolt a "Költő", hogy 25e-ért (meg 250e-sem) nem nagyon talál plazma-minőséget, fölég ha szeretne a 60"-os mérethez közelíteni.
Fogyasztásban lesz inkább (nem)kicsit több, különösen ha az automatikus kikapcsolás nem lesz viszonylag gyorsra beállítva.Ha PC megjelenítés is "játszik", akkor én célszerű a sötét témákat beállítani, nálam az van. Nyugisabb is, meg már 42"-on is 60-120W a különbség! Megmértem!
-
M@trixfan
addikt
válasz Gabor970 #91986 üzenetére
Mondjuk ezt plazmán tökéletesen kalibrált állapothoz igazított MadVR tone mapping algoritmussal kell tesztelni. Van olyan eset, hogy az SDR BD más master mint a 4K HDR változat. Esetleg az sem mindegy ha van egy jó downsampling algoritmus 1080p-re.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
5leteseN
senior tag
válasz Gabor970 #91978 üzenetére
Én nem is vitatom ezt, ebben igazad van!
Alátámasztottad azt, amit én is mondtam, hogy a jelenlegi High-End TV-k elérték és néhány jellemzőben meghaladták a 10 évvel ezelőttit!
Képletesen ezúton is "gratulálok" nekik:
Egyébként valószínűleg én is OLED-et fogok venni magunknak, kb 1-2-3 év múlva, amikor már túl lesznek a kezdeti(jelenlegi) extra-profitos értékesítési szakaszon, addig "kihúzom" a jelenlegi 422/55"-os Pana-kal.
Kis szám-misztikus adalék: a néhol 10%-kal jobb paraméterű OLED helyett használom a "gyengébbet" tized-áron, amíg majd az általam reálisnak tartott áron tudok venni OLED-et (talán majd, ha addig nem jön el a Világ-vége).
A 4K-ban van valóban egyértelmű technikai fölénye az OLED-nek, a "csak" FullHd-s plazmákkal szemben, de ez a különbség az emberi szemnek észlelhetetlen kb 50"-42" alatti méretnél.
A tartalom-szolgáltatók sem nyújtanak (nekem) annyi 4K-s anyagot ami túlságosan sürgetne a váltásban.Mindketten tudjuk élvezni a döntésünket ezen a téren, és ez jó!
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Gabor970 #91978 üzenetére
Az a belépő Samsung még a maga idejében sem számított közepesnél jobb képminőségűnek. OLED-ekhez csak GT/VT/ZT60-at érdemes hasonlítani.
Amikor 6-7 éve Panasonic 900-akárhányas OLED volt nálam, három hétig az volt használatban. Miután elvitték, felüdülés volt visszatérni a GT60-hoz. Nyilván azóta sokat fejlődtek az OLED-ek és ha az immár 10 éves plazma végleg elromlik, azt fogok venni, de jelenleg fel sem merül, hogy lecseréljem.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
maxpayne
csendes tag
válasz Gabor970 #91849 üzenetére
Maga a nappali 21,78 nm, szval az 55"-os TV méretre még akár jó is lehetett volna. Viszont mivel egy nagypolgári lakásról van szó amit össze-vissza falaztak le, hogy mások is lakáshoz jussanak a 2. világháború után, ezáltal nem túl optimális az elosztása. A TV egyébként maradt végül Dunakeszin a családi házban. A budapesti lakásba meg nagy valószínűséggel veszünk majd a későbbiekben egy kisebb készüléket.
-
BBéci
legenda
válasz Gabor970 #91849 üzenetére
Egyikkel sem értek egyet.
Volt nálam 63 colos Samsung, nézni jó volt, de kiakapcsolt állapotban uralta 22 négyzetméteres szobát. Hatalmas sötétszürke lap, rágondolni is borzalom. Inkább vetítek, a 2,4 m széles vászon elvan a tokjában, csak filmnézéskor eresztem le. az 50 colos GT60 elé.
Mellből a szép forma fontosabb, mint a méret. Ha túl nagy, akkor biztosan lóg, hacsak nem 16 éves a lány. Műmelleket bottal sem piszkál meg egy igényes férfi.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Gabor970 #91537 üzenetére
Nem feltétlen olvasol értően. Sehol nem írtam 37 eFt-os nyugdíjról, ezt már te költötted hozzá. Általánosságban beszéltem, nem feltétlen a te vásárlásodról: egy négytagú - neadj' isten öttagú - család 37 eFt-ból szerencsés esetben talán még be tud vásárolni hétvégére - bár a mostani 3 napos hétvégére már erősen kétlem, vagy csak erős kompromisszumokkal, épp ezért én ennél azért magasabb összegre céloztam és arra, hogy ez az összeg sok kisnyugdíjasnak hatalmas tétel lenne - mint ahogy azt előttem is megerősítették. Nem, nem azt mondom, hogy a kisnyugdíjasnak annyi egy hétvégi beváráslás, mint egy négytagú családnak, mielőtt ez lenne a következő - nyilván más összegű kiadásai vannak. Ettől függetlenül szerintem szomorú, ahol az élelmiszerárak állnak, csak ennyit akartam mondani, de látom, félrement. Sebaj, lényeg, hogy én tudtam rosszul és akkor mindenki boldog!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Gabor970 #91535 üzenetére
“Azon mosolyogtam, a hétvégi bevásárlás 7e forinttal több volt, mint a TV “
Hát, nem tudom, ezen sírjunk, vagy nevessünk. Egyrészt jó, hogy a plazmaárak már szinte nem is mérhetők - már legalábbis azok szempontjából jó, akik még hozzád hasonlóan el szeretnének csípni egy-egy őskövületet. Másrészt szomorú, hogy egy hétvégi bevásárlás gyakorlatilag egy kisnyugdíjas teljes havi bevételét felemészti.
Mindenesetre üdv. újra a klubban!
Get Moded!
-
Ispy
veterán
válasz Gabor970 #91429 üzenetére
Azért ennyi, mert eleve van egy hájp a pana körül, meg mert nincs több, nem is lesz, elfogyott. Szóval aki pana plazmára vágyik, az nincs döntési helyzetben. Az más kérdés, hogy létezik-e ilyen ember.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
-
Qbász
aktív tag
válasz Gabor970 #90944 üzenetére
Kisbajcs, Győr mellet van 1 gáz fröccsnyire.
Mellesleg most hogy így újra bekapcsoltam és kíváncsiságból összekötöttem a Ps5-ömmel,
hát a fasza monitorom amivel eddig használtam és 144hz-es sokkal rosszabb mozgás megjelenítésé van mint ennek a régi TV-nek Konkrétan lefolyik a 60hz-es menü is, beszarás. Kár hogy nem lehet monitornak is használni.Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
fityere
senior tag
válasz Gabor970 #90908 üzenetére
590€ kérnék érte.
Egy TX-P55VTW60 390€ kérnek. Jó eséllyel 350 le tudom alkudni. TX-P50V10E 150€ kérnek és adnak mellé SC-HTB170 soundbart is.
Szóval nehéz döntés akkor.Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
BBéci
legenda
-
-
janos666
nagyúr
válasz Gabor970 #85499 üzenetére
Ahogy én néztem, az E és F szérián gyakori a függőleges csík. A D széria talán tartósabb és másképp szeret tönkremenni (pl. a normál ABL-től is sötétebbre zuhan be, és akár "szemetes" is lesz a kép világos tartalomnál). De az, hogy mi látunk pár tucat TV-t itt-ott, az nem jelent sokat (az se, hogy az apróhirdetések közt sok ilyen csíkos felbukkan, mert valahol evidens, ha elromlik egy TV, azt cserélni próbálják hibátlanra, míg a jól működőt használják egészséggel...).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Zoli_2010
tag
válasz Gabor970 #84413 üzenetére
Nálam a dither zaj csak közelről látszik, a sötét részeken. Nézési távolságból (2-3m) nem, illetve világos felületen soha nem is láttam... A médiaplayere szerintem is "csúcs", a korához képest. A normális releaseket mind lejátssza. (persze a projihoz vettem egy Meder600X3D-t, a 24p miatt is, meg hogy egyáltalán legyen, -- de a TV-re nem szoktam rákötni. mert nem kell.)
Szeretném még helyretenni, hogy a "fekete szürke", azt arra értettem, ha sötétben(!) bekapcsolom a TV-t, és még _mielőtt_ megjelenik a képtartalom, ugye üresen bekapcsol a panel. Ha már van kép a TV-n, akkor a világosabb részekhez képest a fekete teljesen jó! Tudom, hogy akkor is "sötétszürke", de feketének látszik. (Szóval ez nem LCD).
Kíváncsi volnék, eddig hány órát futott, de ha belépnék a szervizmenübe, akkor újra gyári alapra állnak a képbeállítások, és lehetne a 3-féle képmódot forrásonként újra beállítgatni... (HDMI 1, 2 / DVD-komponens / DVB-C, DVB-T, ..?) még felírni is sok. -
wiggen123
senior tag
-
Zoli_2010
tag
válasz Gabor970 #84411 üzenetére
Sziasztok!
Valóban, 2-3 hónap múlva 7 éves lesz az én Samsung PS50C430-am is. Igen, csak HD, és nem túl "fényes" a feketéje -- tehát csak sötétszürke... De semmi baja sincs! "Beégést" nem látok, igaz, hogy nem is keresgélek már. Biztos lehetne 1-2 logó nyomát felfedezni, ami vagy elmúlik, vagy igen (csak később).
Nem zúg, nem sávosodik, nincs "pixelhiba", se semmi.
Most már fél éve DIGI kábel-TV van: az optikán, a gigás Net mellett mégis agyontömörített SD (itt is/úgy is) pocsék (T-nél is az volt), de a HD-s csatornák egész nézhetőek. (T-nél HD nem is volt)Azért is írok, mert általában csak a hibákat, bajokat írja be mindenki, így elég riasztó lehet az összkép.
Szóval a legjobb választás volt 2010-ben 150-ért megvenni, mert azóta is tökéletes (nyilván ebben az árszegmensben).
// Ja, és másfél éve projektort is 159-ért vettem: DLP, 1080p, 24p, 3D, persze feketéje nincs, de nekem bőven jó ennyiért a 2,4m széles kép 3 méterről! // -
arcitec
addikt
válasz Gabor970 #83956 üzenetére
Az + -os ?
Liszi
Az van, csak a szolgáltató tud adni oda kártyát, a set top box helyett, ami nincs is használva. Azt mondták + os kell, nem tudom mi mi most találkoztam vele előszőr ( Még jó hogy nem ajándékoztam el , vagy 3.5 éve prosodik a dobozában)[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Kernel
nagyúr
válasz Gabor970 #81866 üzenetére
Ha úgy látod, hogy csak szerintem, akkor valamit nem sikerült kiolvasni a topikból, akár mostani, akár régebbi hozzászólásokból, meg úgy komplett az Internetből. Meg a fizikából.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
ronaldo
őstag
válasz Gabor970 #80938 üzenetére
A PC csatlakozó adaptere is elég furcsa (leginkább az új lenovo thinkpadek töltőjére hasonlít), ebből gondoltam, hogy talán variáltak vele valamit.
Mondjuk szerintem baromi nagy kapufa az egész, kb. semmi helyet nem spóroltak vele, cserében van fél zsák kábel pluszban:
Mint az ultrabookoknál. Ezzel is kell cipelnem az usb-rj45, microhdmi - hdmi, microhdmi - vga átalakítót....
Na de, remélem tényleg csak egy sima jack.
-
-
balisz
senior tag
válasz Gabor970 #80799 üzenetére
"Szerintem aki nem ült még le egy VT60 elé néhány filmet megnézni BD vagy azzal azonos forrásból, az ne gondolja, hogy ő tapasztalat nélkül meggyőződhet arról, hogy egy bármilyen 4K LCD vagy akár oled jobb lehetne."
Miért kell minden egyes témában folytatott beszélgetésnek többször ott kikötnie hogy mekkora csoda a VT60? Szerintem senki nem mondta hogy egy 4K LCD jobb lehetne mint a VT60. De már nem lehet plazmát kapni, úgyhogy egy új vevőknek ez nem opció.
És el kell hogy keserítselek, van akinek van tapasztalata róla, mégis a valóságban él, és nem próbálja bizonygatni hogy a 4K márpedig az maga az ördög. Nem is értem miért folyamatosan a skálázást kell felhozni, egyértelmű hogy minden tévé natív anyaggal a legjobb.
És arra is kíváncsi vagyok hányan ültek le ideális körülmények között egy OLED elé és néztek meg rajta néhány BD filmet.[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz Gabor970 #80715 üzenetére
Részben igazad van, de van más aspektus is.
Kettős lendkerék a kényelem miatt van, ami elvárt egy min. 5 millás kocsinál. Nem tudom hogy olcsóbb modellekben most van-e, régebben nem tettek. Tehát ha megveszel egy 5 millás dízelt, akkor számold rá kapásból azt a pár százezret a lendkerékre ami összköltséget tekintve azért nem olyan nagy plusz.Vannak alkatrészek amelyeket egyszerűen nem lehet biztos 6-10 évre méretezni, vagy olyan áron amit senki nem fizet meg.
Részecskeszűrő pedig azért kell hogy ne kapjunk tüdőrákot, azt sem lehet az örökkévalóságig használni.Én azt mondom hogy ha valaki nem akar költeni a kocsira akkor vegyen egy olcsó szívóbenzinest, ha meg kell a kényelem akkor ne sírjon hogy nem tudja szerviz nélkül 15 évig használni a kocsit.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
cszn
őstag
válasz Gabor970 #80715 üzenetére
Hát igen. Az autóipar is mindig újra feltalálja magát, hogy hogyan lehet még több területen a legtöbbet kisajtolni a népből. De a nyűgök elkerülésére azért minden időszakban van pár jó lehetőség. Újak közül hosszútávon a Mazda benzines kínálata tűnik a legköltséghatékonyabbnak. És legalább ők nem álltak be a downsizing marhaságnak.
-
Kernel
nagyúr
válasz Gabor970 #80196 üzenetére
Arcam Alpha 8R toroidtrafós tápegység.
A toroid hivatalosan nem számít biztonságosan szigetelhetőnek (a primer-szekunder elválasztást tekintve), ezért az ilyen erősítők védőföldeltek szoktak lenni.
Más kérdés, hogy saját célra építettem már toroidos erősítőt (BEAG trafóval), akkoriban még eszembe sem jutott ez a dolog.
(#80195) BBéci
Ez is egy példa, hogy soha nem rapszodikus, mindig valamilyen műszaki oka van.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
balisz
senior tag
válasz Gabor970 #80179 üzenetére
Én is már pár éve gyakorlatilag csak sportot nézek mivel iszonyatosan felhigult az "ismretterjesztő" csatornák kínálata, köszönhetően az általad is említett docu-reality-k miatt. De érdemes hozzátenni hogy a Discovery-nek például több tematikus csatornája is van, ahol már nem kell egész nap a "hering-hősöket" és társait nézni, persze kérdés azok kinél vannak (pl. nálam sincs). A sok csatorna miatt viszont a fő csatornára a legnépszerűbb műsorok kerülnek, és mint tudjuk, az emberek szeretik a megjátszott drámázást. Ma is ugyanúgy készülnek minőségi műsorok, csak a fő csatornákon mennek a szemetek. Így persze sokkal kényelmesebb beszerezni magunknak.
-
Ijk
nagyúr
válasz Gabor970 #80145 üzenetére
Jesszus, 3 éve ott van a dobozban. Hogy lehet ezt kibírni?
Más, tegnap néztem meg a Lawrence of Arabia-t (hosszú évek után valamiért most szántam rá az időt).
Referencia anyag minden tekintetben, képileg bizony csúnyán odaver minden mostani cgi "animációnak".[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ren Hoek
veterán
válasz Gabor970 #80145 üzenetére
Előbb utóbb be fog ütni gazdagéknál a szégyenérzet, hogy még mindig csak egy 65 colos FHD tv-vel égnek...a társaságban meg mindenkinek 85 colos 4K SUHD TV van a nappaliban. Nekem is van egy-két ilyen távolabbi ismerősöm, még melókból... nem értenek hozzá, de havonta vehetne egy 4K OLED-et... az órák, öltönyök, kocsik, designer nappalik világában simán megy a lenézés ilyenért. Presztizs...
Na akkor jön el a mi időnk remélem 1-2 éven belül, ha már a 4K jobban elterjed és elkezdik cserélni a plazmákat.
-
DoxaM
aktív tag
válasz Gabor970 #79430 üzenetére
köszi. "sajna" van, amikor 6 órát lenyomok én is... (egyébként játékok : Diablo3,CS:go...meg majd új nfs-t tervezem kb ennyi) de tv előtt biztos, hogy annyit nem tudok, mer' az asszony meg azt nézi szal limitált a bohóckodásom tv előtt....csak ugye ha 2-3 órát kibír esetleg (1-2 seces loading screenekkel), akkor lehet nem foglalkoznék 1 órás "pihenőkkel". meg nem mindennapos lenne az a 2-3 óra sem. egyébként pár perc valami más egész képernyős mozgókép nem elég hozzá, hogy elmúljon a ghosting vajh? (vagy csak kikapcsolni pár percre?) kényes mindenit neki...
[ Szerkesztve ]
-
Spancer RE
aktív tag
válasz Gabor970 #79296 üzenetére
A kérdéssel foglalkozzunk már, ne azzal, hogy miért vettem ilyen TV-t és milyen minőségű anyagot nézek rajta. Megnyugtatásként, nézek rajta FHD filmeket is, ne ezen stresszeljetek.
Tehát megoldható valahogy, hogy HDMI kábel és pendrive használat nélkül, WiFi-n mkv filmet nézzek a TV-n, vagy sem? -
panada
tag
válasz Gabor970 #79074 üzenetére
Akkoriban egy komponens kábellel kötöttem össze a pio 575A-val, ha jól emlékszem a típusára, ami egyébként a mai napig hibátlanul működik rokonnál. Inkább az volt a gond mindig az újbóli beüzemelésével, hogy a hanghoz külön erősítő kellett volna, vagy valamilyen hangszórót lehetett volna talán közvetlenül csatlakoztatni hozzá. Amíg a fő rendszerben volt, addig ez nem volt probléma (épp a házimozi rendszer miatt nem is vettem meg hozzá a hangszórókat).
De az biztos, hogy elég jó életérzés volt 2004-ben a képcsöves tévék idején!
-
Dorian
félisten
válasz Gabor970 #79048 üzenetére
Én minden esetben magyar hanggal is rendelkező filmeket kölcsönzök ki, és (majdnem)minden esetben eredeti nyelven nézem.
Mivel a magyar verzióban van magyar felirat, az angolban nincs, és lusta vagyok feliratot vadászni hozzá, amiről esetleg kiderül film közben h csúszkál, vagy egyszer csak nincs tovább.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
lajthabalazs
senior tag
válasz Gabor970 #78619 üzenetére
Annyira nem klisé-szülők Az első elképzelés egy projektoros moziszoba volt, de gyanítom az idő-, pénz- és munkaigény miatt futamodtak végül meg, és választották az "instant" megoldást. Mindenesetre a sötétítéssel megbarátkoztak. Eddig DVD-ket néztek, híradót és F1-et. De már kacsingatnak a Kodi felé.
LG specifikus kérdés:
Az InStart menübe való belépés mennyire működik a dupla menü (távirányítón és készüléken egyszerre) módszerrel? Illetőleg a boltokban az eladóknak van speckó távirányítójuk, ha ez nem menne?
[ Szerkesztve ]
-
priti
addikt
válasz Gabor970 #78166 üzenetére
C530 de én nem látok frissítést hozzá. Anno 2011.04. havi frissület felment rá. Azóta semmi. Esetleg nem hivatalos forrást kell keresni?
(#78163) MasterMark
Van olyan, hogy menet közben változik a kódolás? Vagy csak simán szúrja a szemed?
Arra gondoltam, hogy esetleg az FPS változik és akkor fagy meg, de még mindig nem értem.(#78164) M_AND_Ms
Nem. Inkább az árra gondoltam. Az 50” az csak itthon méret. Nyugaton eladhatatlan volt már ez a méret mire idehozták (mint kb. mindig: csak a szemetet hozzák ide és azt is drágán)
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
PHenis
senior tag
-
PHenis
senior tag
válasz Gabor970 #78119 üzenetére
Szia,
szerintem bemutatódarabos alja LG plazmát ne vegyél:
Volt egy kalandom egy 60pb660v-vel szintén az Euronics-ben. Kiállított darab volt szintén. Hazavittem Pénteken, tetszett mert jó nagy. Aztán Szombaton este filmnézés alatt észrevettem, hogy a bemutató bele van égve. Az euronics felirat, az oldalsó és az alsó sáv, 600Hz meg minden olvasható volt... Hétfőn visszavették, pénzt visszaadták, aztán vissza kitették bemutatni a polcra. A plazmák közül is a legalja, ezt itt a fórumon is alátámasztották. Engem zavart az akadozása és a fehér sem volt fehér. Inkább olyan szürkés. (magánvéleményem)
De azis beszarás, hogy a menűben aktiválható bemutató funkció, egyben tönkre is teszi a tv-t.Szóval ha elmész kipróbálni, a bemutató alatt látható piktogrammokra meg fittyfenékre figyelj, hogy nincsenek-e beégve!
(az igazsághoz hozzátartozik, hogy azóta lcd-t vettem)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest