Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz drezso #4007 üzenetére

    Hát, azért a 20 hónap sem egy nagy teljesítmény, még egy LG-től sem. Azért én elvárom a saját Pana-mtól is, hogy ha nem is a beígért 100.000 óra üzemidőt, de azért minimum 3 évet, de inkább 5 évet menjen napi 6 órás üzemidővel számolva. Túl vagyok 1.000 órán, eddig legapróbb hiba sem jelentkezett (kop-kop-kop).

    A PZ széria legjobb tudomásom szerint még a 8-as modell esetében sem passzív hűtésű. A fullHD-s modellek ventilátorral hűtöttek, de megnyugodhatsz, semmi zaja sincs, mondhatni fél méteren belülről sem hallani szinte semmit, ha meg már alaphangerőn szól valami TV-adás, akkor aztán abszolút. A PS3 hangosabb, pedig az se egy zajgép. Asszem ennyi kompromisszum felvállalható a szebb kép érdekében.

    Neked is ajánlok egy jól sikerült tesztet az LG-ről:

    [link]

    Az LG-esetében jelentősen ront a szépségen, hogy még mindig túlzottan nagy a ghosting-ra való hajlam, valamint írják, hogy a tuner sem sikerült fényesre, illetve az SD (pl. DVD) képmegjelenítés is hagy némi kívánnivalót maga után. Ehhez mérten pedig szerintem igencsak sokba kerül.

    Szerintem azért is érdemesebb a Pana-t választani, mert amiben az LG igencsak gyengécske, abban a Pana elég jól brillírozik: elenyésző a ghosting, fantasztikusan jó az analóg tuner és gyönyörű az SD képmegjelenítés. Én elsődlegesen ez utóbbi miatt döntöttem a Pana mellett (nagyon sok DVD-m van). Ugyanakkor amiben az LG jó, abban a Pana sem marad le mögötte semmivel (a PS3 vagy a Blu-Ray képe még a HD-Ready-s Pana TV-ken is gyönyörű). Ezen felül ha pl. játszani is akarsz, akkor az idei Pana-knál már semmilyen foszforlag-jelenség nincs (még COD4 alatt sem tapasztalok semmit), ami viszont elég nagy szó, tudtommal az LG ebben sincs ilyen szinten még. Én a helyedben inkább áldoznék a méretből és 50" LG helyett 42"-os Pana-t vennék, az jóval olcsóbb, de az 50PV8 gyakorlatilag egy árban van az LGPG6000-rel és szerintem nem kicsit jobb. Ugyanebből az összegből pedig 42PY80-at is kapsz, ami meg már ráadásul fullHD-s.

    De még egyszer hangsúlyozom: nézd meg, hogy neked melyik tetszik és utána dönts, nem akarlak rábeszélni semmire!

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák