Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
... és raziel01; igaz, ők csak a remakesek voltak...
Lehúzza a rolót az Until Dawn remake-et fejlesztő stúdió azt követően, hogy nem kapott további támogatást a hibajavításra és más projektekre -
Mizol29
senior tag
A Shadow of The Tomb Raider Definitive Edition-t miért lehet behúzni ingyen? Néztem milyen akciók vannak és láttam, hogy free, be is húztam. Csak kicsit fura mert semmilyen előfizetésem sincs ráadásul.
-
semetka
őstag
Valaki aki tapasztalt a témában , érdekelne ha van ps premium előfizum ami meg van osztva tesómmal. Ha most venne egy ps portal-t azon ugyanúgy igénybe tudná venni a plust vagy csak a nagygépen? Illetve jól tudom hogy portalnak ugyanazon a wifin kell lennie mint a ps5-nek? Vagyis melóból nem tudna játszani.
-
pzstm
titán
Ez a Yotei uj ingyenes DLC nagyon szimpinek tunik
ha valaki szeretne tolni, orommel
( pzstm86 a PSN ID-m)
-
axlfsi
veterán
Oh, most olvasom, hogy a Ballistic Moon is lehúzta rolót, (Until Dawn, TDPA, játékok készítője...). Kár, mert a maga műfajában mindkét játék hiánypótló volt a kategóriájában
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Beegabor81
üzenetére
Igen de ott csak 1080p -ről . Azért írtam Balanced lesz lehet a jó választás. Bár én mindig quality -n nyomom. De ott meg nincs PSSR. Natív 4k 30. De majd meglátjuk milyen lesz élőben. Jah meg a teszteket is.. De DF már kapott kódot így ők lesznek az elsők majd.
-
kresz2
aktív tag
válasz
Beegabor81
üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
Beegabor81
üzenetére
Én is gondolkoztam, hogy megveszem, a Gold változat most 12.-ig 30$ nem tudom tetszene-e, itt is nagyon vegyes volt a fogadtatás, mondjuk annyira nem szoktam adni ezekre...
-
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Az atomic heart dlc-k jók vajon?
Pc-re venném meg,és nagy különbség van árban a sima,és a prémium kiadás között. -
ProEvoFan
nagyúr
Tölthető a Jótej Legendák.

26GB frissítés + 6 trófea hozzá. -
Moby
veterán
A puzzle részek eléggé zelda botw shrine nyúlás, meg ez az mindenre-enemyre felmászás is, a repkedés is, meg az egésznek van egy jó nagy adag zelda beütése. De ez nem feltétlenül baj, jótól jól nyúlni ér. Az majd kiderül, mennyire sikerült jól.
-
pzstm
titán
válasz
-)Verso(-
üzenetére
valamiért Zeldát juttat eszembe és azért IS akarom valamiért annyir anagyon ezt a Crimson Desertet
(de épp most platináztam a Ratchet and Clank Rift Apartot és pár órája meg az infamous Second Son lett platina éppen
)Megyek is lehet Switch2-n tolni valamit majd este
-
pzstm
titán
válasz
modflow
üzenetére
hát ez mindenkinek relatív meg szubjektív véleménye, ízlése. Engem pl Requiem nem hat meg vagy nem mozgat. Attól kevésbé még a GTA6-ot tudom flehozni a listába idénre (és tényleg.)
Kena, Wolverine, Fable, Forza Horizon, Pragmata, Crimson Desert....ezek mind mérföldekkel jobban érdekelnek
-
válasz
modflow
üzenetére
Szerintem meg k*rva jó lesz, és a Monster Hunter Stories 3 is, már aki szereti a sorozatot! Tudod ez is olyan kinek a pap kinek a paplan, de tök mindegy, mert más csapatok 5 év alatt nem képesek kipréselni egy épkézláb játékot magukból, ők pedig ontják magukból a jó játékokat, még ha mindenkinek (neked) nem is nyeri el a tetszését 🤔
-
válasz
pzstm
üzenetére
Eladásokban is jó lesz szerintem, hiszen Capcom, az rossz nem lehet

Én minden esetre jobban várom, mint bármi mást, addig pedig Monster Hunter Stories 3, és az is Capcom
Azért az elég durva, hogy 2 hónap leforgása alatt 3 nagyon jó játékot kapunk tőlük, példát vehetne róluk jó pár fejlesztőcsapat 😳 -
pzstm
titán
2millió demó kipróbálás és ugyanennyi wishlist.
-
negyven2
nagyúr
-
BBenceTM
tag
PS Plus Extra / Premium: Major titles of March 2026 (billbil-kun / Dealabs)
PS Plus Extra
Warhammer 40,000: Space Marine 2 (PS5)
Persona 5 Royal (PS5 | PS4)
Madden NFL 26 (PS5)
Metal Eden (PS5)
The Lord of the Rings: Return to Moria (PS5)
Astroneer (PS4)PS Plus Premium
Tekken Dark Resurrection -
TrishtanAG
senior tag
válasz
Mezcal
üzenetére
Ha a garancia időn kívül kell Ps-t javítani, az se két forint, plusz mint minden kompakt gépnél, ennél is lehet olyan több egyszerűbb hiba, ami miatt dobhatod ki az egészet. Pl. mostanában több FB csoportban lehet találkozni zöldes vagy artifactos kép miatt panaszkodó posztokkal. És, hát ez APU/GPU hiba, amit sajnos szintén nem tud egyetlen szerviz sem orvosolni
-
NyMRooD
addikt
válasz
Mezcal
üzenetére
A téma az volt, hogy lehet-e bele alkatrészt venni ha valami tönkremegy, a válasz igen és nem csak használtan, Nem tudom milyen gépet rakták össze, enyém ott a profilomon, decemberben még iponon volt új proci hozzá, meg minden más is, de szerintem nincs baj azzal ha 8 év után már csak használt alkatrész van.
A többit amit írtál nem kommentálom, azt már átbeszéltük számtalanszor és egyébként sincs itt helye. -
Omateee
tag
+1 szavazat a Stalker 2-re. Ha szeretted az előző részeket, ez rátesz még pár lapáttal. Az atmoszféra, a sztori és önmagában a megvalósítás hozza a jól ismert Zóna hangulatát. Megjelenés óta nagyon sokat reszeltek rajta, ebben a formájában abszolút ajánlott a stílus kedvelőinek.
-
Mezcal
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
A 7 éves PC-d a ps5 pro szintjén van? Nekem is van egy 8 éves asztalim, szinte semmire nem jó, pedig akkor a jobbak között volt. Procit már nem kapok hozzá, max valami sokat ment használtat. Plusz nem éri meg foltozgatni, mert erősebb már nem lesz, szinte minden téren elavult. A PS5-nél legalább nem az van, hogy őrült áron kell hozzá alkatrészeket venni, mint pc-n, beadod és javítják.
-
pzstm
titán
válasz
Szilágyi84
üzenetére
18an fogokndonteninerrol, jonesellyel igen. Meg Pragmatat is es oszig kb megvagyok
-
axlfsi
veterán
Nem tudom volt-e már (ha igen, bocsi), de ebben egész szépen beszél a játékról és a tapasztalatairól a srác;
I played 6 hours of 'Crimson Desert'...
Rendesen kedvcsináló!
Szerk.: ez is jó:
Crimson Desert remains extremely promising, but its opening hours are a little rough (Impressions)Ja, és ez PS5 (elvileg), szóval vannak már (nem túl hosszú, de) konzol gameplayek is:
Crimson Desert — Brutal Duel in Hernand (Cliff vs Knight Matthias) -
Moby
veterán
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Én veszem, de valszeg PC-re. Ez a része még nem tiszta.
-
axlfsi
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
Nagy a hype és elég sok a szabad döntés lehetősége; állítólag nincs amit ne lehetne megmászni (=turbo AC
) és még talán a hölgyeket is lehet inzultálni (megütni). Ez utóbbit nem értem mitől akkora fun, de tény, hogy ilyesmikkel jönnek a tesztekben (többek között).Szerintem Pro-n biztosan nem lesz csúnya (még ha eddig nem is láttunk, csak PC-s fútidzsokat), de ami érdekesebb kérdés, hogy mennyire lesz időtálló, mennyi tartalom, újrahátszgatóság vagy egyáltalán, "endlesszség" van benne? ... Mindenesetre egy RE9-től hosszabb élményt fog nyújtani...
Ha nem játszanék olyan keveset, mint amennyit, day1 lenne... De jön a nyár is, stb... Kívárok egy kellemes akciót (GTA6 azért már nálam is day1 lesz
) -
axlfsi
veterán
válasz
F-ECT$
üzenetére
Na, örülök, hogy van, aki értette amit írtam, köszönöm

Mellesleg nem vagyok még nyugdíjas, hogy akkor majd mennyi időm lesz, ki tudja (Verso?
), de közben az elmúlt 8-10 évben házépítésben is voltam, leginkább ez volt a fő oka, hogy munka után, itthon sem volt időm, csak éjjel, alvás helyett.
Mindegy, lerágott csont. Sokat tanultam hál'stennek belőle, ... És ez meg is látszik az "éves összefoglalókon"; pár éve már alig van pár 10 ó... Mert az időbeosztásom, életem sokat nem változott azóta, de legalább már nem veszem el magamtól az alvásidőt. -
LÁZ
addikt
nekem bejött, ha megeszi a masina a lemezt, akkor azt a 15kt bőven megéri használtan, pláne, hogy jött hozzá story dlc is.
én a ps szerint 400h után engedtem el, de túrista vízummal voltam, meg kis növényhatározóval
#thisistheway. viszont arra számíts, hogy sok lesz a caplatás a korlátozott qtravel rendszer miatt, de vhol ez is a szépsége.

-
axlfsi
veterán
válasz
KKaresz45
üzenetére
Köszi az okoskodó hozzászólásodat, de azért elmondom, hogy a lányom 30 elmúlt - nem kell már gyereknevelnem, illetve a munkán sem teljesítettem rosszul, pont ez volt a lényeg, hogy NEM a családtól és NEM a munkától vettem el az időt, mint sokan mások btw, hanem magamtól, a pihenéstől... csupán az alváshiány miatt, némileg megérezte az egészségem.
De az én kérek elnézést, örülök, hogy Te tökéletes vagy. Taníts még! (sic!) ... Csak ne engem, köszi
-
axlfsi
veterán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Félreértettél vagy én nem fogalmaztam elég konkrétan, de egyről beszélünk; én is pont ezt mondom, hogy a pár év nem- vagy csak alig alvás, amit még nyögök, megérzem, erre gondoltam (nem maga a játékkal van a baj, hanem annak a rosz időben való időzítésével,... btw, itt, egy ilyen topikban nyilván semmi értelme erről beszélni, a játékosok sokszor még a saját hibájukból sem tanulnak, de ha csak egy valaki elgondolkodik az alvás fontosságán, már megérte említeni).
-
_drk
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Day1! Hype is real! Fomo! Minden van.
Elég sok teszt ki jött már.Max attól félek hogy unalmas lesz, de azt mondták volna, hogyha olyan meh.
A többi része meg érdekes, nem a megszokott fejlődési rendszer, már az elején elég brutál a kari.
A felfedezést is külön kiemelték, hogy az se a szokványos.Ha rossz lenne, már arról szólna minden.
A baj, hogy az kinek mennyire fog bejönni, azt külön gameplayből nehéz lesz megmondani. -
S e t h
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Ez a játék kiált a tesztekért annyira nem egyértelmű mire lehet számítani.
Ami nekem fura, semmivel sem tűnik másabbnak mint a sokadik assassin creed, sőt, inkább annak túlzásba vitt verziója, de ennek ellenére hype cunami övezi.
Vagy a Witcher miatt? -
dunc
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Nekem olyan katyvassz az egész, a karakter is olyan bóvli, mint a temus rettenthetetlen.....
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Konzol gameplayt szerintem még nem láttunk belőle.
-
Szilágyi84
senior tag
Crimson Desert veszi valaki megjelenéskor? Nem tudom eldönteni kell vagy csak csalódás lenne. Kicsit olyan érzésem van mintha az a látványos Ps cím amit nem is sikerült megjegyeznem csajszival nagy nyított varázslós világ vagy régebbi Protoype, hogy mindent lehet benne csinálni, de valahogy mégsincs összhang és wow érzet.
-
dunc
nagyúr
Srácok jelenleg semmivel nem játszok, érdemes megvenni a Stalker 2 öt?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
F-ECT$
üzenetére
Na jó, de a fórum azért más.

Pl. ezek a Reels meg tiktok videók tették be szerintem az utolsó szöget az emberek agyának a koporsójába.
Ugye ez a brain burning, hogy csak ülnek és pörgetik a hírfolyamot, szomjazva az újabbnál újabb információra. Ez ellen tudatosan is nehéz védekezni. Mondjuk ez főként a csajokat érinti, akik ott élik az életüket(istenem hány bolt van, ahova bemegyek és szerintem ki is pakolhatnám, az eladó akkor se venné észre, mert bele van teljesen a telefonba).
Legalábbis nekem szinte mindegyik barátnőnél ez probléma volt, hogy éjjel nappal a kezében a telefon, gyakorlatilag a legnagyobb időrabló, és minden mást háttérbe szorít.
Vagy pl pároknál mikor mindkettő csak pörgeti és érdemi kommunikáció nem is történik - rendben, ha nekik megfelel ez így, lelkük rajta, engem taszít.Ez ráadásul az ADHD tüneteit is nagyon emeli. Mondják, hogy most divat lett mindenkit ADHD-snak hívni... pedig valamilyen szinten biztos igaz, hogy egyre több az ADHD-s.
Amikor régen könyvet és újságot olvastak az emberek, ott nem tódult be ekkora információ ennyi idő alatt, volt idő feldolgozni.
Persze nekem is van haverom, akivel, ha elmész kajálni, vagy rendelsz kaját házhoz és mondjuk megenni együtt kicsit beszélgetni.. dehogy. Akkor is ezek a reels videók pörögnek, és marhára idegesítő, hogy még arra az időre sem teszi le, és eszik közben és mutatja, hogy ezt nézd, ezt nézd és .. pfúú..Na, ehhez képest a játékoknál azért rá vagy kényszerülve a gondolkodásra. Pl . én ezért nagyon szeretem a platformereket, mert érzem, hogy megdolgozza az agyamat (már amelyik.
)Ma már nem sok ember tud gondolkodni, a legegyszerűbb feladat is megakasztja rengeteg ember agyát, vagy, ha egyszerű is, inkább feladja azelőtt, hogy megpróbálná megoldani.
"Kérdés persze hogy ennyi szabadidővel ez a legjobb tevékenység-e, meg hogy honnantól számít függőségnek, de ezt már mindenkinek magának kell eldöntenie."
+1
Tudni kell mértéket tartani. Ahogy a telefont is le kell korlátozni. Hiába teszik bele a gyártók a képernyőidő lockot, ha nem kapcsolják be az emberek, mert amúgy elfelejtették, hogy hogy is kell élni a való világban a telefon nélkül.
Ma én is csökkenteni fogom a backlogom, mert van időm.
-
F-ECT$
titán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Social media helyett? Peeeersze, közben meg ide írogatsz, mi?

Egyébként ja: a nem alvás sajnos tönkre tudja vágni a szervezetet hosszú időre is. És sajnos sok játékos az alvásidőből "lopja" el a játékidőt, ha mellette dolgozni, gyereket nevelni, stb kell.
De ha valaki már nyugdíjas / nem kell dolgoznia, a gyerekek is kirepültek / nincsenek, akkor megvan a lehetőség napi 8-10 órát is tolni. Kérdés persze hogy ennyi szabadidővel ez a legjobb tevékenység-e, meg hogy honnantól számít függőségnek, de ezt már mindenkinek magának kell eldöntenie.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
axlfsi
üzenetére
Bocs, de nem gondolom, hogy a játék utóhatásait nyögöd, hanem az éjszakázás + nem alvás.
Teljesen más az, hogy valaki emberi időben játssza le az idejét, vagy az alvásidőből lopja.
Én pl film helyett, hétvégi ivászat helyett és a család helyett(csak vicc, mielőtt valaki komolyan veszi) töltöm a játékidőm. Ez inkább feltölt, minthogy a többi lehúzzon.
Ja, és ami a legfontosabb, hogy a social media helyett.
Na, annak mérföldekkel több káros hatása van. Látom ezt mindenkin, és köszönöm szépen nem kérek belőle. -
NyMRooD
addikt
válasz
Mezcal
üzenetére
Az én PC-m 6-7 éves, még ma is tudok venni hozzá új alkatrészt, legyen az SSD, cpu, GPU, RAM, alaplap vagy táp (esetleg hűtés), ha majd nem gyártják ezeket, legalább 10 évig ott lesznek olcsón az agyon használtak. A ps5-ön már nincs gari, fat gép, a hűtésen kívül mi cserélhető, mi az amitől nem lesz kuka?
gy.k. Ez nem azt jelenti, hogy a pc jobb minden téren, de javítás szempontjából igen, egyel rosszabb a laptop, majd a mostani konzolok majd a handheld.
-
Frod
addikt
válasz
bmakszim
üzenetére
Akkor kezdheted el keresni a fragmenteket ha végeztél az összes ház szekvenciával, és a ház helyén...nos, már más van. Azt már nem tudom sorban kell-e, de fix helyen vannak.
(lehet az aktuális run-t bukni kell, hogy aktiválodjon egy reset, de kb 4 éve játszottam, passz) -
bmakszim
őstag
Returnal. Segítsetek légyszi! Keresem a Sunface Fragmenteket.
Megvolt az utolsó boss, biome 4-en az 5. house sequence, ami után egy specko helyen spawnoltam és láttam lezuhanni az űrhajót. Itt felvettem egy órát, ami halál után újjá éleszt.
Most újra kéne kezdenem és visszamenni a biome 1-re és sorban felszedni a darabokat? Mert itt a biome 4-en nem találom, ott se, ahol a legtöbb guide írja. -
Moby
veterán
-
james001
veterán
Még talán decemberben (?) jelent meg a Skate Story játék,extra katalógusba is bekerült day1,de még csak most jutottam el odáig hogy elkezdjem,és brutál jó.
Nagyon elvont,különleges sztorival,igazi Suda51 style-ja van,csak egy kis deszkázással nem kardozással
(tudom nem ő csinálta,csak hasonló a stílus) Aki szereti az ilyen elvont és deszkás játékokat,annak nagyon is ajánlom,bár ha érzékeny vagy epilepsziára akkor óvatosan azért 
-
Farkassacred
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
"és garis" Az a 2-3 év nem is gondolná az ember milyen hamar eltelik sajnos.
-
Moby
veterán
Sokan nem legózzák össze, hanem megveszik készen. A pc nem azt jelenti, hogy feltétlenül te dugod bele a ramokat otthon, ez csak valami kényszeres kattanása mindenkinek a fórumokban. Alzában megveszed a gépet tőlük, teljes 3-4-5 éves garanciát kapsz, és garanált 10 napos javítás hiba esetén.
-
axlfsi
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Pontosítsunk: nem egyhuzamban(!). Meg is halna 2 hét után, ... de a lényegen nem változtat és értelek.
Anno Division 2 indulásakor és onnantól 2-3 évig (de 2 biztos) évente min. 2000 órát toltam bele és mivel családos, dolgozó ember voltam/vagyok, jobb híján este, "miután minden lecsendesedett", kb. 21h-től, "ha kellett" hajnalig. Jellemzően 2-3, de néha belecsúszott 6-ig és úgy mentem munkába. Klánba toltuk, rendszeres aktivitás., raidek, stb - nagyon jó volt, de örülök, hogy vége.
Azóta eltelt már közel 4 év és meggyőzősédem, hogy még mindig nyögöm némiképp az utóhatásait, amit ez a szervezetemre (negatív) hatást gyakorolt (50 múltam idén, csak, hogy teljes legyen a kép).
Szóval relatív kinek, mikor jön el a túlzott játékidő miatti negatív hatás, de, hogy ez egy létező dolog, az nem kérdés. Csak a mikor és a mennyi, ami számít... -
Mezcal
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Igen, ha az krepál be, akkor a ps is kuka, viszont pc-n már több cucc adhatja be a kulcsot, amivel nehéz mit kezdeni, ha több éves gépről van szó. Jártam már így több kukás pc-vel.
Azt nem tudom, hogy hány embernek döglik meg a beépített ssd, és hogy ez olyan gyakori, mint a pc-s meghibásodások, de ezt kétlem.
-
_drk
addikt
válasz
Mezcal
üzenetére
Ti hol éltek? Ez max a laptopra igaz...
Legtöbb esetben egyértelmű a probléma és azt az alkatrészt kell cserélni.
PS5 meg mivel komplett egység, az lehet egyből kuka. HDMI portot meg tápot tudnak benne max cserélni. Ha proci vagy grafikus chip döglik meg akkor meg végképp kuka... -
TrishtanAG
senior tag
válasz
Mezcal
üzenetére
Mondjuk ezt nem értem. Szegény 5 éves Fat Ps5-ömben haldokolni kezdett az SSD. Ha végleg bekrepál, lehet kidobni az egész gépet, mert rá van forrasztva az alaplapra, és nincs szerviz, ami cserélné.
Ellenben, ha a 3 éves Pc-mmel történik ugyanez, akkor veszek egy másik SSD-t (az persze más téma, hogy elszállt az ára a francba, de ez a PS-be vehető plusz háttértárnál is ugyanígy van).
-
pzstm
titán
PS5 Pro users will have another “batch” releasing this Wednesday to get the PS5 Pro update applied. This began on Feb 25th, and as I understand will continue each Wednesday through March until update has been applied to all PS5 Pro users!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
18K MS storeban.
Gondolom itt is annyi lesz. -
Bencus88
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Én valahol 15-20k körül gondolom
-
Szilágyi84
senior tag
South of midnight szerintetek mennyibe fog kerülni most megjelenéskor?
-
_drk
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Vannak számtech boltok, a legtöbbnél szerviz is van pont erre.
Előfordul elektronika meg mindenféle eszközzel hogy megbaszódik, PS5 is biztos sok elromlik.
Egyébként hány szar PC-ről, vagy egyáltalán ilyesmi hibával találkoztál elmúlt 10-15 évben?
Igen, anno mikor ment a sulinet, százával voltak problémák, mindenki az éppen piacra kerülő legolcsóbb hardverekkel baszakódott, ez magában kódolta a problémákat.
Egyébként itt elég egyértelmű, hogy alaplap vagy Windows baszkodik, az a kolléga dolga, hogy miért nem cseréli egyiket vagy másikat.
Igen, macerás, meg lehet nem is lehet gariztatni pl alaplapot.
Bukó 50-100ezer Ft. De ez van. Több is veszett Mohácsnál... -
F-ECT$
titán
No hát ugye ez is a gond a pc-vel, hogy az alkatrészekre külön van garancia, de azzal nem nagyon kezdenek semmit, hogy ha maga az alkatrész jó, de valami miatt nem tud együttműködni valami mással. (És most arról ne is beszéljünk, hogy ha valami néha megy, néha nem megy, mert ezt a legnehezebb gariban érvényesíteni, ha ott épp működik.)
Szerviz meg hol van olyan, ami órákig hajlandó tesztelni neked valamit?
PS esetén nagyon baráti a garancia (kontroller esetén is).
-
_drk
addikt
válasz
3L1T3
üzenetére
Régen, nagyon anno voltak usb problémák. Tehát ez vagy alaplap vagy valami a rendszerrel. De hülyeséget nem kérdezgetek, mert gondolom volt mindenféle teszt már.
Időnként érdemes itt össze vissza beírni ide a problémás topikokba, hátha.
De ezek nyilván nagyon idegesítőek. Én már tuti elvittem volna valami szervizbe, főleg ilyen értékű cuccost, mert ennyi pénzből menjen már rendesen. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- BestBuy topik
- EAFC 26
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

🙈
)

), de közben az elmúlt 8-10 évben házépítésben is voltam, leginkább ez volt a fő oka, hogy munka után, itthon sem volt időm, csak éjjel, alvás helyett.
Kendek
RangerFox