Hirdetés
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
Nem is csak a grafika gondom van vele. Én is állatnak gondoltam, de a tsumia, jedi, ac:odyssey, de még a tlous2-t harcrendszere után nekem ez a tps gyenge.
Amúgy terveznék ps5öt azt hittem karácsonyi leállásban pergetem, de ez már úgy érzem sajnos esélytelen....mindenesetre, ha már lesz ránézek a patcheltre. -
sp8787
addikt
Mondjuk en ezt eddig sem ertettem. Marmint ezt a vicser&CDPR hajpolast/istenitest.
Nem tudtak a vicsernel se sajat vilagot alkotni, normalis harcrendszert csak turnbased klanki benagsagot, gyenge/nem letezo lootrendszert, hulladek powerfantasy-t , nulla kreativitasu jatekmechanikat/menetet..etc.
Nem mondom ,hogy nincsenek ott kreativ emberek de nem jatekkeszites vonalon, ezeknek inkabb ilyen Detroit "jatekot" kellene csinalniuk vegulis a vicser is az volt. -
undercover
őstag
Üdv! Egy funkciót szeretnék elérni amit még egy PS5 videóban láttam a Sonytól.
Mondjuk van egy PS5 barátom aki játszik valamivel és emlékszem, hogy volt egy ilyen funkció, hogy éppen láttom a gamebase-ban, hogy éppen hol jár a játékban vagy ahhoz közvetítenie kell?
-
Mindenki szidja CP2077-et, hogy tele van bugokkal, közben a Bugsnax-nek senki sem rója ezt fel. Mi ez, ha nem kettős mérce?!
-
marquuard
veterán
Immortals Fenyx Rising PS4-es lemez upgradelhető PS5-re? Pushsquare egyik cikke szerint igen, csak bizonytalanná tett, hogy van konkrétan PS5-ös lemez is.
-
marquuard
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Meglepődtünk.
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ha annyi túlóraval ez ilyen lett, milyen lett volna anélkül?
-
Frod
addikt
válasz
madkiller
üzenetére
Ha Ps4-en toltad akkor megértem. Baromi érdekelne a játék (és akkor még enyhén fogalmaztam), de látva videók alapján az ottani teljesítményt, én megfogadtam, hogy kizárólag Ps5-ön nézek rá majd a next-gen patches verzióra. Szörnyen fut sajnos előző generáción.
Ha tervezel Ps5-öt venni, oda ingyenesen lefrissül majd az Ultimate kiadásod nextgen verzióra!
-
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
-
karmaresz
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Asszem joggal...
Szerencsére nem kapott el a hype és bár a Witcher 3-at imádtam, ezzel úgy voltam, jó lesz majd nyáron, már a next gen patch-csel.
Vétettek egy komoly hibát év elején, mikor nagy mellénnyel bejelentették, hogy gyakorlatilag kész a játék és onnantól csak tolták maguk előtt a cégvezetők az egyre nagyobb kupac kakit. Korrekt az lett volna, ha nyáron előállnak a farbával előbb a partnerek, befektetők, aztán meg a közösség felé. Lett volna pár hét üvöltözés, viszont messze nem járt volna ekkora arcvesztéssel és pénzügyi fiaskóval, mint a mostani. -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Wake the f*** Up Samurai, we have a studio to burn

-
CptAdamica
veterán
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ha külön vetted akkor instant csere, ha géphez volt, akkor javítják. Persze ha triwardenhez viszed/küldöd egyből.
-
törölt tag
Nem tudom ezt miért volt olyan nehéz megérteni, mivel rendesen elmagyaràztàk hogy mi miért történt. Nem véletlen lettél igazgató, és nem véletlen mentél az FBOC-ba sem.
Véletlen nem is tudod megtalàlni, csak akkor ha az Oldest House is úgy akarja, vagy ha van egy kis segítséged, mint Jesse-nek. -
ForRedGlory
félisten
A Sony a kontrollereket hogy szervizeli? Egyből cserélik vagy rajta ülnek és majd egyszer kész lesz? Az R1 gombom megdöglött, bár már az elején sem volt olyan hűde szuper. Pár napos... Kicsit ragadt, de most már csak akkor veszi a lapot, ha izomból lenyomom. Kb használhatatlan. Jó, hogy Karácsony előtt döglik be.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hát én addig elbukdácsoltam az értelmezhetetlen történések hullámain, hogy az egyik pillanatban kiderült, hogy
van egy testvérem, akiről elfelejtkeztem, akit véletlenül megtaláltam annál a szervezetnél, akinél igazgató lettem azáltal, hogy bementem az épületükbe
Itt viszont az asztalra borultam, és a homlokommal pont eltaláltam az uninstall gombot. Baleset volt 
-
karmaresz
senior tag
válasz
kovsol
üzenetére
Teljesen egyetértek. Én is örülnék, egy stabil 1080p/60fps/minden jóságos effekt módnak, pedig játékhoz a babzsákfotelből kb 2-2,5 méterről nézem a 65"-es 4K tévét, ahol már határon belül vagyok. Nem vagyok pixelpeeper és a szemem sem egy sólyomé, hogy az alacsonyabb felbontás jobban zavarjon, mint a hiányzó effektek, vagy a magasabb fps szám.
-
eisento
addikt
-
ImACeltic
őstag
-
Moby
veterán
válasz
barcabome
üzenetére
Én nyomtam egyet az usa, a gb, meg a hu oldalon is. Valamelyiket csak észreveszik

Egyébként a supportos refundomnál ugyanezt írtam: nem kérem a kártyámra a pénzt, a walletra jó lesz. Lássák, nem a pénzem sajnálom, játékra akarom elkölteni, csak nem ilyen minőségűre. Csak azt ugye csuklóból visszautasították. -
Moby
veterán
válasz
barcabome
üzenetére
Teljesen feleslegesen. Itt kel nyomkodni a gombot bejelentkezve (a magyar oldalon szar csak a gombok felirata).
-
barcabome
aktív tag
Kértem megint refundot a Cyberbugra, most egy kicsit kifejtettem nekik bővebben a véleményem. Írtam nekik, hogy a wallet-ba is jó lesz vissza az a 21k és levásárolom a store-ban...
Viszont az jobban érdekelne, hogy lehet velük online chat-en kapcsolatba lépni, mert ez az email-ezgetés nem buli, hogy egy hét múlva fognak megint válaszolni egy semmitmondó sablon üzenettel.
-
Moby
veterán
-
stilo18
addikt
Sziasztok.
Monitor és ps5 lenne a téma.
Milyen monitort érdemes venni, ahol 1080p (!) felbontás mellett menne a 120 Fps a géppel?
Egy Asus VG278 sajnos csődöt mondott.Ne keljen még egy harmadikat is bepróbálnia a cimborámnak..
Köszönöm szépen előre is a segítséget.
100k lenne a plafon.
-
GEIL
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
49" FullHD LG 3D LED TV -t kb 2,5 - 3 méterről nézzük kanapéról....játékhoz ha nem ülök közelebb, akkor a 720p és a 1080p közt már semmi eltérést nem látok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kisebb TV a hálóba került ( 42" FullHD LG 3D LED TV ), azt is kb 2,5 - 3 méterről "nézzük".Jövő tavasszal PS5 mellé nézek vmi 65" 4K-t (nem OLED-et...azok nekem túl húzósak), ami tud "10(+) bites HDR"-t......a 49" megy a hálóba, a 42"pedig fiamnak a 24" LG TV/monitor helyett.
-
imre2016
csendes tag
Sziasztok dualsense+dualshock kontroller kapcsolatban lenne kérdésem? pécén mik a lehetőségek.Mi kellene vezeték nélküli használat hoz? A vibrácio müködik?Váloszokat elöre is köszönöm.
-
vg
veterán
válasz
syler123
üzenetére
Hát őő, a ps5-ben már olyan cucc van ami a mai játékok 95%-át simán viszi 1080/60-ban kb 50-60% erővel. Ezt onnan tudom, hogy kb ilyen teljesítményű pc-m van, és utálom, ha a gpu 80% felé megy (nincs 4k-s cuccom semmi, arról nem tok véleményt mondani). Szóval, ne legyen 30, seholse ami nem 4k.
-
kovsol
titán
Igen, szóval ezért nem értem a nyafogást, hogy jaj valami csak 1080p vagy 1440p -n fut. Ellenben az fps az messziről is látszik.
Szóval én annak örülnék legjobban ha egy 1080p 60fps mód is lenne majd minden játékban ahol nem kellene a grafikát butítani, csak a felbontás lenne alacsonyabb. -
kovsol
titán
Kíváncsi vagyok hányan nézik a 4K TV -t a megfelelő nézési távolságról ahol valóban látni is a 4K részletességet. Környezetemben a legtöbb ember olyan messziről nézi a TV-t, hogy még az 1080p optimális távolságán is túl vannak. De a 4K legyen meg azért a konzolon!
-
FLx
addikt
válasz
Jackie_Chan
üzenetére
Nem sokra mennel vele, szerintem husvetra sem szallitjak le.

-
válasz
takessz
üzenetére
A második hullám (ami az elsőnél valamivel kisebb volt), és ezzel együtt az idei utolsó már lement, és ezeket a konzolokat már kézhez kapták az előrendelők. A többiről egyelőre ennyit tudunk, ez a KV-tól származó bennfentes infó, és főleg rájuk vonatkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Ford topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arc Raiders
- E-roller topik
- Jövedelem
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amúgy terveznék ps5öt azt hittem karácsonyi leállásban pergetem, de ez már úgy érzem sajnos esélytelen....mindenesetre, ha már lesz ránézek a patcheltre.
Nem tetszett, nem szerettem, nem értettem, egy pontot túl már nem is akartam érteni.
Mindegy rányomtam arra is.
Mondjuk gamelésnél odaviszem elé a fotelt és 1.5m-ről nézem
RangerFox