-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omateee
tag
válasz
tboy93 #190691 üzenetére
Üdv a klubban, sok kitartást hozzá. Onnan már nincs messze a vége.
Mi 0-ról indultunk 2022 nyarán, tavaly augusztusban költöztünk, de ez idő alatt nagyjából 10 évet öregedtem. Pedig sok mindent meg tudtunk oldani saját magunk, család/barát segítséggel, de minden más egy logisztikai rémálom. Sokak szerint a gaming drága, hát tudnék mesélni mi a valóban drága.#190696pzstm : Nekünk, 2 év 4 hónap volt, mire áram lett a telken úgy, hogy 120m-re volt a legközelebbi oszlop. Kabaré amit a mai világban a közműszolgáltatók csinálnak. Ez a következménye az egyeduralkodásnak.
-
PTM
aktív tag
válasz
Farkassacred #190694 üzenetére
Nem tudom, de én minden platformra találok annyi engem érdeklő játékot (van köztük régi és újabb, mindenféle), hogy szerintem akkor se érnék a backlog végére, ha főállásban ezeket nyomnám.
Ez a "nincs rá játék" nekem őszintén szólva az, amikor az ember jó dolgában nem tudja, hogy mit csináljon. Soha nem volt annyi játék a gépekre, mint most, és csak egyre több lesz.
-
Farkassacred
őstag
Én otthon egy szobán belül is inkább már csak a switchet veszem elő. Amíg jó a játék, addig tévére kötve se érdekelnek a kompromisszumok. Kiszúrják az ember szemét ilyen 60 fps meg olyan négykával, aztán meg játékok már nincsenek is rá újak.. Konzol cserénél meg egyértelműen a switch2 a nyerő a fent említett különbségeket figyelembe véve.
-
Inkább építtetek, fizikailag kevésbé vesz igénybe, mentálisan annál inkább, szerencsére olyan 70-80%-os készültségi fokban szálltunk be, így csak 3 hónapja vagyok idegroncs
De közeledik már a "vége". Egyébként valóban, sokat nem játszom mostanában, nem tudok ráhangolódni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #190685 üzenetére
Na ez tök jó.
-
homerhamm
addikt
válasz
hombre[EU] #190685 üzenetére
Azanyámot!!
-
Van ps5 es switch is, mindkettot szeretem es hasznalom. Azonban ha egyiket cserelhetnem csak le, az a switch lenne, sokkal nagyobb ugrast varok switch1 -> switch2 eseten mint ps5 -> ps5pro eseteben. Az alap ps5 az egy jo gep, oke hogy van jobb, de el tudom képzelni siman, hogy ps6-ig kihuzom az alapgeppel. A switch1 viszont mar meg van faradva rendesen hardver ugyileg, ott indokoltabb lenne a valtas részemről.
-
hombre[EU]
veterán
歴史を題材としたアクションゲームってわりと少ないのですが、これがむしろ日本より海外で評判になったんです。現時点で、『仁王』の『1』と『2』で800万本近く売り上げていて。
そのうちの9割くらいは欧米での売り上げなんです。 [link] -
Persie12
aktív tag
Sziasztok. CP 2077 kérdésem lenne. Tegnap Ps4 lemezről feldobtam a játékot a gépre. Vagyis hát betettem a lemezt és a Ps5 verziót töltöttem le. Na szóval. Elindítottam a játékot, beléptem a grafika beállításokba és meglepődve tapasztaltam hogy a HDR piszkálásán és az 1080p/60 fps és a 4K/30 fps-en kívül nincs Balance mód (40 fps). Ahol lehet, ezt szoktam használni. Létezik hogy nincs ilyen mód a játékban, vagy valami nálam nem stimmel?
-
PTM
aktív tag
válasz
rumkola #190675 üzenetére
Tudtommal a PS4-es verzió fix 30 FPS, a PS5-ösben pedig van 60 és 120-as mód is.
Itt is azt írják, ill. hogy a PS5-ösben jobb a grafika ill. optimalizáltabb a játék. -
Cipas
tag
Van ps starsból vagy 8000 forintom, probálnám upgradelni az PS plus alapot extrára, de csak a bankkártya opció van, pedig tuti hogy beváltottam a pontokat pénzre...a wallet értéket hol tudom megnézni gépen?
-
rumkola
nagyúr
Üdv!
Az Uncharted 4 és Lost legacy PS4 és a PS5-ös Legacy Of thieves Collection között van valamilyen különbség? Framerate, grafikai berállítás stb.
Köszi! -
sz_b
csendes tag
válasz
Farkassacred #190652 üzenetére
Most komolyan az a problémád hogy a plus lejárta után nem tudsz játszani a játékokkal? Az összes ilyen típusú szolgáltatás így működik...
"Mondjuk exek már most is alig vannak már, konkrétan mintha ki is haltak volna.." Azért ez elég nagy sarkítás szerintem -
zkxdn
őstag
Valaki próbálta mostanság az Alan Wake 2-őt PS5-ön?
Javítottak a grafikai módokon vagy olyan mint mikor megjelent a játék? -
Wesder
titán
válasz
Farkassacred #190655 üzenetére
Az elhúzàsuk egyetlen oka hogy a Microsoft annyira szerencsétlen hogy ezzel a semmittevéssel is köröket tudott ràjuk verni a Sony.
Szimplàn ők voltak a kisebbik rossz, lassan meg az egyetlen rossz vàlasztàs marad, mert nem lesz màs helyette.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Wesder #190654 üzenetére
Ha mindig is ilyen lett volna, akkor tuti nem húzott volna el ennyire az Xbox-tól. Az emberek nem hülyék azért.
A régi értékeket most zúzza porig a mostani vezetőség, aminek a levét majd a ps6 érában tapasztalhatunk.
Mondjuk exek már most is alig vannak már, konkrétan mintha ki is haltak volna.. Felkészítik az embereket. -
Wesder
titán
válasz
Farkassacred #190652 üzenetére
"Sajnos ez a vezetőség a Sony-nál egy szemét banda.."
Mindig is ilyen volt a Sony, csak volt amikor a satuba fogott golyók miatt adni kellett a jófejet.
Na nem mintha màs cégek vezetői nem arra mennének hogy utolsó centet is kihúzzàk a jàtékos zsebéből, ha lehet.
-
Persie12
aktív tag
válasz
Bad Pritt #190637 üzenetére
Hát igen, az app az nem pontos, erre már rájöttem én is. A platina max úgy lenne cél hogy ha nem kell görcsösen figyelni (lásd missable), vagy ha nem kell hozzá new game+ vagy mondjuk vidd végig a játékot az összes nehézségi fokozaton. Szóval lehet hogy ez így nem lesz platina, meglátom még.
-
Farkassacred
őstag
válasz
beyruth82 #190638 üzenetére
Pontosan emiatt a hozzáállás miatt nem veszek már több ps-t. Plusz ott vannak a folyamatos rossz döntéseik is, Concord és társai. Ez a ps5 eldöcög még addig ameddig, a Gta 6-ra is tökéletes lesz. Aztán ha bedöglik marad egyedül a Nintendo a családban.
Jah és ingyen játék akkor lenne a Plusban megszerzettek, ha az előfizetés lejárta után is tudnánk vele játszani. Így egy szolgáltatás része csak, amiért fizetek. Semmi ingyenes cucc nincs ebben. És akkor még upgradelni se tudod azzal amiért fizetsz folyamatosan.. Sajnos ez a vezetőség a Sony-nál egy szemét banda.. -
Prof01
veterán
válasz
beyruth82 #190638 üzenetére
Mindig is így volt, nincs ebben semmi meglepő. Pár példa: Ghost of Tsushima, Spider-Man, Horizon, TLOU 2, Uncharted.
Annak jár, aki már korábban megvásárolta. A PS+ játékokat csak úgymond "bérled", ameddig van élő előfizetésed. A kettő nem összekeverendő. Örülni kell, hogy legalább van ilyen opció, nem úgy, mint a TLOU Part 1-nél, az tényleg bosszantó volt. -
raziel01
veterán
válasz
v!ct0y #190642 üzenetére
Ez egy külön játék. Semmi köze nem lenne ahhoz, hogy lejárt a ps+.
Ha engedné a Sony akkor ezt megvennéd 10 dollárért és egy megvett külön játékként kezelné a rendszer.Amúgy anno Final Fantasy 7 remake-nél se tudtad upgradelni a ps+ verziót ps5-re aztán mégis csak engedték kb fél évvel később.
Simán lehet, hogy itt is fogják majd fél 1 év után. -
icemad
nagyúr
válasz
darkstreet89 #190618 üzenetére
Gamepass ultimate-hez xbox sem kell.
Elég egy telefon/tablet/androidos akármi, ahhoz valami belépő net, meg a ps5 kontroller. -
markknight
veterán
válasz
Aranyemberr #190634 üzenetére
Valószínűleg kedden jön vagy ha vidéken laksz szerdán.
-
Aranyemberr
újonc
Hello!
Rendeltem ps5 pro t konzolvilag. De pentek óta semmi válasz. Ügyfélszolgálat elérhetetlen.
Emailben azt írták hogy majd jelzik hogy lesz valami. a rendelesem. Van valakinek kontaktja oda?
-
negyven2
veterán
-
S e t h
nagyúr
A két surge után én szerettem volna esélyt adni neki, de olyan nem is tudom, furcsa.
Annyira szerettek volna vmi egyedi harcrendszert alkotni(lásd Forspoken), hogy átestek a ló másik oldalára és feleslegesen túl lett bonyolítva, kedvem sincs megtanulni mit fejlesszek és miért.Ez a szinte még egy dimenzióval bővülő harc és dodge a folytonosan egyre több ellenféllel, ez a "azt sem tudom éppen mit használjak" kicsit soknak tűnik, pedig a megjelenítés, fluiditás alapján csábító. Ha még a történet magával ragadna, de valahogy az sem hívogat.
-
válasz
FollowTheORI #190613 üzenetére
Azért nem hiszem, hogy erről van szó, mert közben feldobott egy Miles Morales-es bannert is, hogy upgrade-eljek Premiumra. A Classics lista jó ötlet, nemsoká megnézem.
-
Wesder
titán
válasz
darkstreet89 #190618 üzenetére
Ez már több, mint 34ezer játékpénz, plusz nem is kapni Xboxot itthon.
-
markknight
veterán
válasz
Rigormortiis #190605 üzenetére
Thx! Ahogy nézem 4 órás a demó, meglátjuk.
-
VTom
veterán
válasz
FollowTheORI #190613 üzenetére
Vagy úgy, hogy van-e CP77 game trial. Ha van, akkor prémium, ha nincs, akkor Extra.
-
-
Más nem járt úgy, hogy PS Plus Premiumra fizetett elő, de csak Extrája van? Január 22-én fizettem elő, az emailben kapott visszaigazolás szerint is Premiumra, de a PS szerint csak Extrám van. Nem használok másik accountot, minden ezen az egyen megy.
-
Frod
addikt
-
Rigormortiis
veterán
válasz
markknight #190580 üzenetére
Az art style, zenék fantasztikusak, a karakterek és sztori okés, de nehéz követni, mert szörnyen túlnyújtott és unalmas. A P5R és P3R is jobb játék, de egy próbát megér, nem bánom, hogy végigvittem.
-
stilo18
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del #190587 üzenetére
Na, Elden Ring után-ha végig játsza, de úgy néz ki nem hagy nyugton, hogy folytassuk
, akkor letöltöm...anno a hype miatt megvettem, de én 1 óra után skippeltem..lehet most jobban fog tetszeni.
Vagy amit nem tudok legyőzni, lenyomja ő
-
oriic
HÁZIGAZDA
Clair Obscur: Expedition 33 | Alicia [Official Music Video]
Ha már megjelent volna is késő lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest