- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
válasz
S e t h #190570 üzenetére
Nem nagyon. Még aznap talán 1-2 órát, de az látszódik hogy nem rövid játék, simán van még 20-30 óra, főleg grind-dal és nekem annyit nem ér.
Közben haladtam a fősztorival, de az nyilván nem sokat ért. Majd találtam egy portált, ott a szellemmel kell egy arénában már megint máshogy küzdeni, mert mások a skillek.
Ez az állandóan máshogy már zavaró.Kéne valami buildet építeni, nézegettem mit lehetne de tök random adogatja a skilleket és azokat is fejleszteni kéne de nincs hozzá mati.
Ráadásul ez a momentum rendszer is olyan meh, hogy alapból nem tudod a dolgokat, hanem fel kell nyomni. De ha elnyomod a nagy támadást akkor lenullázódik.
Tehát kb mindig más az ami aktív és ami nem. Tehát itt is mindig máshogy kell küzdeni.A lényeg nagyjából, hogy tetszik-e a harc vagy nem. Nekem ahhoz képest, hogy tényleg megcsináltam szinte mindent kezdő területen, armort is felfejlesztettem, még így is nagyon letudtak darálni, tehát feltételezem, hogy későbbiekben lesznek nagyon szopós harcok.
Sokkal jobb lenne ez a játék ha inkább darálós lenne. 2-3x annyi ellenfél akiket könnyebb legyőzni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fűnyíró topik
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest