- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
válasz
soultrapp
üzenetére
Pár hónapja újonnan 13-ért szórták ki. Én még ez az akcióval előtte vettem használtan 15-ért, szóval szerintem ki lehet fogni olcsóbbat.
Nekem személy szerint nagyon bejött. Hetente 3-4 órát minimum játszok vele az első 2 hónapban még többet. Jobb lett az új gombkiosztás, de meg kell tanulni. A régiekkel experten játszottam, itt még csak az egyszerűbb számok mennek.
A "single" része nem egy nagy eresztés felőlem akár ki is hagyhatták volna. Viszont online baromi jó, megy PS+ nélkül is. Van két "TV" csatorna amin 0,5-1 óránként változik a műsor, hogy milyen stílusú zenék mennek. Az egyiken sajnos általában indie megy. Ha szeretsz több stílusú zenét akkor a TV csatornákkal el vagy. Rengeteg zene van, csak nem te választod ki, hogy mivel játszol. Itt már nincs az a lehetőség, hogy az új számokat megvedd pénzért. Itt a TV részlegben tudsz venni GH pontokat pénzért, majd ebből lejátszásonként kell "fizetned". De ha a TV-vel játszol és a 10-ből 1-4 leszel kb 150 pont körül kapsz. Így ha alkalmanként szeretnél pár számot lejátszani akkor nem kell fizetni. Vannak Prémium tartalmak amik az új számokat takarja, de ezek is pár héten belül bekerülnek a két ingyenes TV-be. A régebbi számokat amiket nem nagyon szeretnek ilyenkor kikerülnek.
Egy hatalmas nagy hibája van, hogy nem lehet haver ellen/vele tolni online (localban nem tudom, mert nincs 2 gitárom). Random emberrel lehet tolni 1 v 1-ben. De itt azért a virtuális gitárodat fejlesztened kell, mert sajnos sikerélményed nem lesz, de ez is megoldható a játék által adott pontokkal. Én pénzért nem vettem benne semmit, de már majdnem maximumra van fejlesztve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek