Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Na igen, e miatt az 1tb ha jól számolom 931GB szóval kb 90GB a rendszer...
és ha jól számolom akkor a 256os ssd igazából 238as, amiről még lejön a 90 és marad 150GB... Ami persze elég ha br lemezeket vesz az ember, de ha digit játékokat akkor édeskevés, főleg ha 8 évben gondolkodunk nomeg rájön még a mentés, dlc, eljövendő updatek stb... 500 már digitben gondolkodva is elég lehet, de a 256 oda kevés. Persze ott van a korongos változat, ahol nem gáz ha esetleg vmit leszedsz majd felteszel ha esetleg kifogysz elöbb utóbb a helyből... egyszerre 5 korongosat használ az ember akkor elég, mondjuk a gyakori 20+ gigák letörlése feltevése az ssdnek annyira nem tesz jót...
-
Madwe
nagyúr
Szerintem ha zombis akkor Dying Light ami kb DR3 keresztezve a mirrors edgel

-
kovsol
titán
"1tbból 861GB maradt "
Eleve nem 1024GB szabad hely van a vinyón ugye a fránya 1000 és 1024 váltás miatt.
Nekem pl a gépben a 2TB -os vinyó valónyjában 1,81TB csak.Én amúgy boldogan fogom használni a saját 500GB -os vinyójával. Nem mostanában lesz annyi játékom, hogy kevés legyen.
-
Madwe
nagyúr
Azért én egy 7200rpmes hdd-t is nekieresztettem volna
No meg ez ps4, bár 3 esetén is ilyesmi lehet...Az mondjuk para h valaki írta a linkednél h ps4 update után az 1tbból 861GB maradt neki üresen, e miatt azért elöbb utóbb kevés lesz az 500, de a 256 sztem tuti...
SSHDnél figyelembe kell venni h akkor fog gyorsulni jelentősen amikor már párszor használtad az adott dolgot s azt teszi az ssdre, ha ez gyakran változik akkor nem lesz ilyen jelentős az eredméyn, valamint én is ezt a terméket néztem anno, sehol nem derül ki pontosan h mekkora ssd rész van benne de egyesek 8gbot mértek, ami pc-nél hasznos, de ps4nél ahol hatalmas fileok vannak meghívva, ott azért kevéske lesz szerintem hosszú távon, kivéve ha hetekig csak és kizárólag ugyanaz a játék fut a gépen persze... Nehéz kérdés, én minimum 1 tbot akarok, mert digitális tartalmakat veszek majd meg csak s kizárólag, de ugyanakkor egy ssd is jól jönne, de akkora méretben sokkal drágább lenne mint maga a ps, az sshd meg kérdés mennyit számít valóban, amikor nem úgy tesztelik h 3-4x elindítják elötte a játékot, majd miután áttette ssd részre az adatot megnézik újra... egy 64gbos de még inkább 128as ssd-s 1tbos hdds sshd-val kiegyeznék, de ilyenről nem tudok főleg nem 9.5mmben 2.5"en...
-
Madwe
nagyúr
DR3 eléggé prev gen, csak áttolták one-ra, annyira ne vágyj utána szerintem, de persze ha élsz halsz a szériáért az más kérdés... viszont kb teljesen kizárt h jöjjön ps-re mert kb ms fizette ki a fejlesztési költségeket, capcom ugyanis kb csőd közelében van, nincs nagyon futó projektjük, ha bejön a dr3 akkor talán talpra tudnak kicsit állni bár kétlem, s amit utóbbi pár évben nyújtottak annyira sajnálni sem tudom őket ezért...
-
Telda
addikt
A jövőben elképzelhető hogy a Dead Rising 3 megjelenik PS4-re is?
Mert jelenleg még nincs olyan játék, ami miatt megérné számomra megvenni a konzolt.
Xboxot meg nem akarok illetve nem is tudnék csak ez miatt venni, meg amúgy sem kell a box. -
Madwe
nagyúr
-
jalicsbal
tag
-
jalicsbal
tag
Megy a pörgés, hogy 500as hdd kevés lehet.
Idővel lehet, de nekem pl ha lesz
AC4 21
KZ SF 38
FIFA 9
Resogun 0,5
Contrast 2,5ez még mindig csak 70 GB a szabad 400 ból
Ráadásul KZ-t pl ha megunom eladom. Fifa-ból se lesz meg a 14 ha már 15 lesz. stb..
-
Zjunior
veterán
Ebayen 10k a jatekok!

Haverhoz lerendelem es kuldi haza.
12k ba lesz max
Ps4-en a Fifat nem
Lehet offlineba tolni!!
Az mi???
Amazon.com fifa14 ertekeleseknel!
Nem magamtól találtam ki
-
DiVaD
senior tag
válasz
jalicsbal
üzenetére
Hát szerintem az még odébb lesz...

De dicséretes, hogy lesz PS4-re is! Éppen azon kezdtem el gondolkodni, hogy lehet kéne karácsonyra vennem egy PS3-at megint, mivel az UC3 kimaradt az életemből és lehet pótolni kellene, mire kijön a 4. rész...
-
Madwe
nagyúr
PS4 beépített felvétel vs rendes capture device sokkal jobb eredménnyel mint az x1, persze limitált uh egyelő körülményes oda juttatni a videót ahova akarja az ember... De amint bővítik (kérdés mikor) jó lesz ez!
-
Tibcsó
aktív tag
-
Kabel15
aktív tag
Sony exclusive címek mennyire szoktak rendelkezni magyar felirattal? Azt tudom hogy a GT6 ban van. De a többi?
-
Xirtam
veterán
válasz
barack1997
üzenetére

-
jalicsbal
tag

Tisztelt Vásárló,
Az alábbi terméket csütörtökön (2013-11-28) adjuk át a futárnak, innentől egy munkanapon belül kiszállítják Önhöz.1 db
SONY FIFA 14 (PS4)
16.101 Ft (12.678 Ft)
Házhozszállítás: Nettó: 0 Ft Bruttó: 0 Ft
Összesen fizetendő: Nettó: 12.678 Ft Bruttó: 16.101 Ft
-
boost
veterán
Jó hír! Nem tudom, hogy véletlen-e de a webes felületen keresztül a PS4-es Resogun-t, és a Contrastot (PS+ játékok) már most be lehet tenni a kosárba, és lehet purchaseelni, ingyen. Valamint egy AC4 DLC-t is. Nem kell hozzá rendelkezni PS4-el.
-
Nayrobi
őstag
Tölthetőek a ps+ címek, meg egynémely f2p is.
-
Madwe
nagyúr
Azt hiszem 5 ps-en tudsz bejelentkezni, egy primaryd lehet.
Tehát van Aladár Béla Cecil Dezső és Elemér. Aladár gépén van egy primary, amit a másik 4 konzolon is bejelentkezve vannak. Ez az acc pénzügyileg necces uh meg kell bízni egymásban. Ezzel veszik a gyerkőcök a közös játékokat. Ezen kívül mindenkinek van egy egy primary accountja a saját gépén, amivel veszi a ps+, ha jól tudom azt csak a primary share-eli a gépen. No meg ezekkel lehet venni a saját címeket. Multis játékok nem tudom működnének e így, illetve azt hiszem 2 primary bőven lehet egy konzolon, valamint 4 másik konzolra bejelentkezhet valaki.
A bökkenő csak ott lehet, h a sony most nagyon helyesen újított egy olyat, h miután kijelentkezel vendég módból a gépről, minden adatod törli róla így nem kell félni h visszaélnek az adataiddal... Kérdés h egy accváltás/reboot kijelentkezésnek minősül e (van egy sanda gyanúm h igen) és akkor a játékok törlődnek e a merevlemezről? Gondolom nem, mert ha haverhoz megint átmész játszani, miért kéne megint leszedni a játékot... Ha viszont nem törli semmi baj, mert nem kell minden egyes relog után letölteni a címeket...
-
k4rL^
senior tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Itt ez nem ilyen egyszerüen megy.
Két lehetöség van.
Jóska otthon használja Pista accountját és fordítva. Ez is megkövetel egy közeli baráti viszonyt. Másik eset, hogy Jóska használja Pista PS4ét, mint "Primary" konzol, otthon saját PS4én játszhat Pista által megvásárolt játékokkal, mindaddig amíg be van jelentkezve PSN-re.
Ebben az esetben pár funkció nem megy, mert a Primary konzol más otthonában van aktiválva. Ilyen pl a Remote Play, felhöbe mentés.#7350: A videófelvétel úgy van, hogy az utolsó 15perc kerül rögzítésre és ezt tudod feltölteni vagy kivágni csak részletet belöle.
-
Madwe
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Elvileg ps4nél 5 ember osztozhat ha jól emlékszem, de multis cím esetén lehet nem fog mind egyszerre menni... viszont ezek az árak megintcsak arra juttattak, h maradok a jó kis usa storeban 60 dollár 1 játéknál, bankom egész jól váltja a valutát, majdnem 10k a különbség az itthoni digitálishoz képest, kész röhely, jóformán minden féláron van kint... s akkor még arról nem is beszéltünk h ott 50 és 75%os akciók is vannak, magyar storeban tudtommal még sose volt... way to go... magyar accom meg marad killzone miatt, meg esetleges 1-2 játék miatt amit tudom h elöbb utóbb elcserélnék mert nem hosszú éltüek... bár lehet azokra meg keresek 4 másik delikvenst s elötödöljük, azért az már 3k alatt van fejenként

(#7321) zenwalk nem csak téged, ráadásul még jól rá is feszül h értse
pedig alapesetben az angolok kiejtése jön be nekem jobban, no meg a skótoké 
-
kelzsoca
félisten
PS3-nál a digitálisan vásárolt játék két PS3 konzolon futtatható, tehát ha összeáll Jóska meg Pista, és ketten összerakják egy játék árát, ami mondjuk legyen 22k a store-ban, jobban járnak, mint külön-külön (15k-15k) vennék azt meg, ami egy mostani játék esetén ~30k lenne.
Ezt a módszert valószínűleg örökli a PS4-es rendszer is.
-
k4rL^
senior tag
válasz
Zjunior
üzenetére
Ja amcsiban vagyok. Mint írtam nagyon tetszik, mondjuk én megszoktam a DS3-mat is, de ez sokkal jobb. Egyedül ez a kb. 7 órás üzemideje nem jó.
Első dolgod legyen beállítani, hogy ha nem használod kapcsolja le 10 perc után, mert ha csak otthagyod a menüben is kb. azonos idő alatt merül le.
#7349: Hogy érted, hogy felvenni? Videofelvételt még nem néztem, csak broadcastet.
-
kovsol
titán
válasz
Ps Vita
üzenetére
Pedig korábban nem az volt, hogy valami pár másodperc alatt indul az Xbox?
Én kicsit a játékba való belépést sokallom amúgy, de ki fogom bírni.
Amúgy most próbáltam ki a Contrast trialt ami kb 15 perces csak, de annyira nem estem hanyatt tőle. Remélem azért majd a teljes játékban beindul a történet.
-
boost
veterán
Külföldön ( Ausztiában ) drágább a nextgen korongos lemez, mint itthon. Alapból 70€, azaz 21ezer forint az ár. A currentgen az fix 60€ volt, és sokára vittek le valamit 50-re vagy 40-re.
-
-
krx21
nagyúr
Mért eredmények:
Bekapcsolás ideje (hideg indítás):
PS4: 20 másodperc – Xbox One: 1 perc 5 másodpercKészenléti mód elhagyásának ideje:
PS4: 3 másodperc – Xbox One: 12 másodpercNBA 2K14 telepítésének ideje (lemezről):
PS4: 36 perc – Xbox One: 46 percAz az idő, ami az NBA 2K14 lemez behelyezése és indítása között telt el:
PS4: Rögtön – Xbox One: 6 percAz az idő, ami az NBA 2K14 főmenüjének betöltéséhez szükséges a dashboardról:
PS4: 38.7 másodperc – Xbox One: 29.6 másodpercAz az idő, amíg betöltünk egy gyors meccset az NBA 2K14 főmenüjéből:
PS4: 37.6 másodperc – Xbox One: 31.4 másodpercAz az idő, amíg kilépünk játékból a dashboardra, majd vissza:
Elhanyagolható különbségek, mindkettőnél szinte azonnal. -
krx21
nagyúr
Ezt talán lehet...
PS4 vs. Xbox One, side-by-side speed test -
Neoteric
addikt
Korongos játékot nem lehet beregisztrálni usa accra?
(#7333) Zolar: de akkor miért kéne az eus acc? Euban vásárolt, de usa accra regelt lemezes játékhoz nem tudok venni us storeból dlc-t?
(tudom h trükközés netovábbja, nem hazudtolom meg magyar mivoltomat..
)(#7333) Zolar: Ah so, értem.
-
bolha23
aktív tag
válasz
DonDennis
üzenetére
Pont ma olvastam, hogy a UK store-ban is elég durva árak vannak...
Itt is van:Angry Birds Star Wars: £32.99
Assassin's Creed 4: Black Flag: £57.99
Battlefield 4: £62.99
Call of Duty: Ghosts: £54.99
Contrast: £12.79
FIFA 14: £62.99
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition: £52.99
Just Dance 2014: £42.99
Killzone Shadow Fall: £52.99
Knack: £52.99
Lego Marvel Super Heroes: £52.99
Madden NFL 25: £62.99
NBA Live 14: £62.99
Need for Speed: Rivals: £62.99
Putty Squad: £13.99
Resogun: £12.79
Super Motherload: £11.99
Trine 2: Complete Story: £14.49(#7329) krx21: innen kell majd venni a DLC-ket sajnos szerintem is.
-
DonDennis
senior tag
Ez amúgy külföldön is így van hogy a boltban olcsóbb a korongos lemez mint neten megvenni? Vagy ebben is csak ez az ország ilyen szerencsés?

-
kovsol
titán
-
Elderath
addikt
Magyar webstorera felkerült már a PS4 részleg. Contrast meg resogun betéve már kosárba

Digitális PS3 -> PS4 upgrade meg 3k.
-
bolha23
aktív tag
-
Sami22
aktív tag
Igaz, ez teljesen kiment a fejemből. Akkor kell egy eus is. Így valószínűleg ez lesz a primary profil, lévén hosszú távon több lemezes játékom lesz, mint digital. És ha eddig jól értelmeztem a dolgokat, az us storeból letöltött játékokat us profillal aktiválva, látni fogja az összes felhasználó a gépen, még akkor is, ha az USA profil nem a primary. Kicsit bonyolult a megfogalmazás, de igazam van?
-
haddent
addikt
válasz
barack1997
üzenetére
A kis Humor Herold
Bárcsak olyan egyszerű lenne, hogy egy kiskereskedésen múlna a dolog.. De látod, hogy a Sony dönt központilag és Istent játszik... -
Sami22
aktív tag
Látva a US store árakat, úgy gondolom érdemes lenne a primary accot oda regisztrálni, hiszen így az onnan vásárolt cuccokat látja az összes többi acc a gépen. De mivel egyedüli felhasználója leszek a gépnek, nagy értelme nem lenne másodlagos profilokat létrehozni. Érhet bármi hátrány abból, ha usa profilom van? Ps3-on ért valakit?
-
Madwe
nagyúr
válasz
barack1997
üzenetére
Azért vigyázz ha Xirtam meglátja (mind a kommentet, mind az alkotást) tudja kit keressen!

PS4 voice commands ha érdekel valakit, engem tuti nem
mondjuk screenshotot lehet használom majd 2-3x a 8 év alatt 
-
-
haddent
addikt
válasz
barack1997
üzenetére
Őőőő.. hát jó
Én csak toporzékolva, de megértelek. 
Reméljük, hogy Dec. 13 -án mindenki aki szeretne az kap 1 !működő! példányt
-
barack1997
senior tag
Gyerekek én már konkrétan beszarva/behugyozva/behányva (nagyon) várom ezt a PS4-et.
remélem nem késik

-
mrhyper
csendes tag
Infamous In-Game képek.

-
zzeN
aktív tag

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

No meg ez ps4, bár 3 esetén is ilyesmi lehet...

, mondjuk a GT pont nem érint.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bárcsak olyan egyszerű lenne, hogy egy kiskereskedésen múlna a dolog.. De látod, hogy a Sony dönt központilag és Istent játszik...

Kendek