Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz djsensore #41672 üzenetére

    Azért az hogy semmi értelme nincs az sshdnak túlzás. HA közel azonos áron tudod beszerezni mint a sima hdd-t, akkor érdemes gondolkodni rajta (amikor cseréltem kb 1000 huf volt a difi). Az sshd akkor lesz gyorsabb, mint a sima hdd, ha huzamosabb ideig ugyanazokat a játékokat használod. Ha naponta mást-mást próbálsz ki, akkor még rosszabb is lehet. De ha jellemzően AAA 2-3 címmel játszol 1-2 hónapig, akkor gyorsabban tölt be valamivel. Szóval HA ez jellemző rád és HA közel ugyanannyiba kerül, akkor megéri. Ha viszont gyakran indítasz el más más sok helyet foglaló címet, akkor semmi értelme.

    (miután az sshd belső menedzsment része azokat az adatokat teszi az ssd 8gbos részére, ami gyakran kell a betöltéshez - indításhoz, ezért van ez a limit - 8gb ugyanis nem sok. Ugyanakkor hiába 30-40 giga egy játék, annak nagy része textúra, videó, amit nem kell és nem is fog az ssd részére tenni - így kb 2-3 nagy terjedelmű cím kényelmesen elfér rajta - tesztek s saját tapasztalat szerint is.)

    Ami viszont fontosabb, h figyelj rá hogy csak 2 lemezes és ne 3 lemezes legyen, mert csak a 9mmeseket szereti, a 12eseket nem, nem fér bele!

Új hozzászólás Aktív témák